Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56895094    








Honlapkeszites

Álláspályázat: Kanizsa Uszoda Kft. ügyvezetõ

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyûlése pályázatot hirdet az önkormányzat kizárólagos tulajdonában lévõ Kanizsa Uszoda Szolgáltató Egyszemélyes Kft. Nagykanizsa, Csengery u. 49. ügyvezetõi tisztségének betöltésére.

Feladat: A nagykanizsai önkormányzat kizárólagos tulajdonában lévõ Kft. által a "B" fürdõ kapacitású uszoda és strandfürdõ (Nagykanizsa, Csengery u. 49.) önálló üzemeltetése.


A megbízás idõtartama, formája, díjazás:
Az ügyvezetõt a Közgyûlés határozott idõre, 2013. június 1. naptól kezdõdõen 2018. május 31. napjáig tartó 5 évre választja meg azzal a feltétellel, hogy a megbízási szerzõdés megkötésétõl számított 6 hónapig a feleket kölcsönösen megilleti az indokolás nélküli rendes felmondás joga, a felmondási idõ a közlésétõl számított 4 hónap.
Az ügyvezetõi tisztség ellátása a Gt. alapján, a Ptk. megbízásra vonatkozó szabályai alkalmazásával megbízási jogviszonyban történik, a díjazást - a Kft. Javadalmazási Szabályzatában foglaltak figyelembevételével - a Közgyûlés állapítja meg.

Pályázati feltételek: magyar állampolgárság, büntetlen elõélet, fõiskolai vagy egyetemi oklevél, legalább 5 év szakmai gyakorlat. Elõnyt jelent: egyetemi vagy fõiskolai gépészmérnök, villamosmérnök, építõmérnök, épület gépész üzemmérnök végzettség.

A pályázat részeként benyújtandó dokumentumok:
- a pályázónak a feladat ellátására vonatkozó szakmai koncepciója,
- szakmai önéletrajz,
- a pályázati feltételként elõírt iskolai végzettséget igazoló okirat közjegyzõ által hitelesített másolata,
- a pályázati feltételként elõírt 5 év szakmai gyakorlat hivatalos igazolása,
- 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány eredeti példánya, amely igazolást tartalmaz arra vonatkozóan is, hogy a pályázó vezetõ tisztség gyakorlásának eltiltása, valamint foglalkozástól eltiltás hatálya alatt nem áll,
- a pályázó nyilatkozatát, hogy
- részérõl az ügyvezetõi tisztség betöltése a Gt. 23. §-a alapján nem kizárt,
- vele szemben a Gt. 25. §-a alapján összeférhetetlenségi ok nem áll fenn,
- a 2007. évi CLII. törvény szerinti vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettséget vállalja,
- milyen díjazásra tart igényt,
- a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggõ kezeléséhez hozzájárul,
- a pályázati anyaga nyilvánosságra hozható-e,
- a pályázat elbírálása során az elõkészítõ bizottsági üléseken, illetõleg a döntéshozó Közgyûlés ülésén a napirendnek a nyilvános ülésen történõ tárgyalásához hozzájárul-e.
(A pályázati határidõ leteltét követõen az erkölcsi bizonyítvány kivételével hiánypótlásnak nincs helye. Az erkölcsi bizonyítványt legkésõbb a bizottsági meghallgatáson be kell nyújtani.)

A pályázat benyújtásának határideje: 2013. március 29.

A pályázat benyújtásának helye:
A pályázatokat Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesterének címezve postai úton (8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.), vagy személyesen a Polgármesteri Hivatalban ügyfélfogadási idõben lehet benyújtani. A borítékra kérjük ráírni: "Kanizsa Uszoda Szolgáltató Egyszemélyes Kft. ügyvezetõi pályázata"
A pályázat elbírálásának módja és határideje:
- A határidõben benyújtott pályázatokat a Városfejlesztési és Üzemeltetési Bizottság a pályázók meghallgatásával véleményezi, és javaslatot tesz a díjazásra.
- A pályázat elbírálására vonatkozó elõterjesztést - a pályázók meghallgatása nélkül - az Ügyrendi, Jogi és Közrendi Bizottság is megtárgyalja.
- A döntést a Közgyûlés a bizottsági vélemények ismeretében, a pályázók meghallgatásával várhatóan a 2013. április havi soros ülésén hozza meg.
A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa.
A pályázattal kapcsolatban információt nyújt: Cseresnyés Péter polgármester (Tel: +36-20-849-2301, E-mail: cseresnyes.peter@nagykanizsa.hu)
A pályázati felhívás közzétételének helye: Nagykanizsa MJV Önkormányzatának honlapja (www.nagykanizsa.hu), Zalai Hírlap önkormányzati oldala, Kanizsa Lokálpatrióta Hetilap.



2013-02-15 10:18:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül