Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894832    








Honlapkeszites

Változik a vonatok közlekedési rendje a nemzeti ünnep miatt – mentesítõ vonatok vasárnap

A március 15-i, nemzeti ünnepre való tekintettel – az utasforgalmi igények megfelelõ kiszolgálása érdekében – változik a vonatok közlekedési rendje. Így március 14-én, csütörtökön pénteki, március 15-én, pénteken szombati, március 16-án, szombaton ünnepnapi menetrend lesz érvényben. Március 17-én, vasárnap már a megszokott, vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok.


A kényelmesebb utazás érdekében a vasúttársaság az összes rendelkezésére álló, üzemképes jármûvet közlekedteti a szerelvényekben, ahol az utasforgalom indokolja, ott a vonatok egy vagy több kocsival megerõsítve közlekednek. Mentesítõ vonatok indulnak március 17-én, vasárnap délután Gyõr és Nyíregyháza felõl a fõváros irányába: Gyõrbõl 16:46 perckor Tatabányán és Kelenföldön át a Keleti pályaudvarra, Nyíregyházáról 15:34 perckor a Nyugati pályaudvarra; ezen felül a Budapest Keleti pályaudvarról 20:10 perckor Gyõrbe. Továbbá plusz kocsival közlekedik a nemzetközi Metropol Euronight vonat is Prágáig, az elõvételben tapasztalható jelentõsen megnövekedett utazási igényeket kiszolgálva. A komfortos utazás érdekében érdemes a mentesítõ vonatokat is igénybe venni.

A három nap alatt utazni szándékozóknak javasolja a vasúttársaság – a pénztárak elõtti sorban állás elkerülése érdekében – vegyék igénybe az internetes jegyvásárlás lehetõségét a www.mav-start.hu oldalon keresztül illetve váltsák meg a menetjegyeket elõvételben.
A módosított közlekedési rendrõl a www.mav-start.hu honlapon található menetrendi keresõben és a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon, a 06 (40) 49-49-49-es telefonszámon is lehet tájékozódni.

MÁV-Kanizsa.


 



2013-03-13 08:05:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül