Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892004    








Honlapkeszites

Dohányboltok - A terveknek megfelelõen halad a pályázatok értékelése

Megfelelõ ütemben halad a nemzeti dohányboltok koncessziójára kiírt pályázatok elbírálása - mondta a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. vezérigazgatója szerdán az MTI-nek.


A törvény 60 napot ad a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnak a beadott pályázatok elbírálására, a határidõ április 23-án jár le - közölte Gyulay Zsolt.
Kifejtette: a pályázatok bontását, a tartalom elsõ körös elemzését elvégezték, a bíráló bizottság a terveknek megfelelõen dolgozik. Pontos dátum említése nélkül Gyulay Zsolt hangsúlyozta: a törvény adta lehetõségeken belül, április 23-áig eredményt hirdetnek.
A várható 5000-6000 nyertes pályázóval a törvényben meghatározott 30 nap alatt megkötik a szerzõdéseket, mert szeretnék elérni, hogy 2013. július 1-jén minél több nemzeti dohánybolt megnyisson - közölte a vezérigazgató.
Tájékoztatása szerint a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. valószínûleg a jövõ héten kiírja azokra a településekre az új pályázatot, amelyekre nem érkezett jelentkezés. Gyulay Zsolt abban bízik, hogy ezeken a kistelepüléseken is megéri majd dohányboltot nyitni.
Az új pályázati kiírás alapján ugyanazon feltételek szerint lehet majd ajánlatot beadni, ugyanakkor a kormánnyal közösen dolgoznak azon, hogy a kistelepüléseken a kezdõ vállalkozásokat minél jobban segítsék - mondta a vezérigazgató.

MTI - Kanizsa

 


 



2013-03-20 23:06:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül