Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892443    








Honlapkeszites

A vállalkozók a külpiacra juthatnak

Az MKIK Elnökségének döntése alapján 2013. évtõl a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által mûködtetett bilaterális tagozatok munkájában való részvétel a kamarai tagok részére ingyenes. A tagozatok számos belföldi rendezvénnyel, kiutazó delegációk szervezésével, üzleti információval szeretnének minél hatékonyabb támogatást nyújtani tagvállalatainknak.

Nem kamarai tagok, de a kereskedelmi és iparkamaráknál regisztrált vállalkozók részére minden tagozatnál egységesen 20 ezer forint + áfa a tagdíj. Az MKIK jelenleg tíz bilaterális tagozatot mûködtet, ezek a következõk: Magyar-Arab Tagozat, Magyar-Orosz Tagozat, Magyar-Kínai Tagozat, Magyar-Török Tagozat, Nyugat-balkáni Tagozat, Magyar-Kazah Tagozat, Magyar-Horvát Tagozat,  Magyar-Román Tagozat, Magyar- Szlovák Tagozat,  Magyar-Szlovén Tagozat.


A kanizsai kamara reméli, hogy ezzel a lehetõséggel több relációban is támogatást nyújthat a vállalkozások külpiacra jutásához. Bõvebb információ (tisztségviselõk, tagság, belépési nyilatkozat): www.mkik.hu .

Kanizsa



2013-03-29 07:12:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül