Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894262    








Honlapkeszites

Álláspályázat - jegyzõ

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármestere pályázatot hirdet Nagykanizsa Megyei Jogú Város Jegyzõ munkakör betöltésére

Fõ feladatok:
A vonatkozó jogszabályokban (különös tekintettel a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló törvény és a közszolgálati jogviszonyban álló köztisztviselõkre vonatkozó törvény (Kttv.) szabályozására), valamint Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Szervezeti és Mûködési Szabályzatában a megyei jogú város jegyzõjének feladat-, és hatáskörébe tartozó feladatok ellátása.


A munkavégzés helye: 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.

A kinevezés teljes munkaidõben, határozatlan idõre szól, hat hónap próbaidõ kikötésével. A munkakör a pályázat elbírálását követõen tölthetõ be.

Pályázati feltételek: magyar állampolgárság, cselekvõképesség, büntetlen elõélet, igazgatásszervezõi vagy állam- és jogtudományi doktori képesítés vagy okleveles közigazgatási menedzser szakképesítés, jogi vagy közigazgatási szakvizsga, vagy az OKV elnöksége által a teljes körûen közigazgatási jellegûnek minõsített tudományos fokozat alapján adott mentesítés (ennek hiányában a pályázó nyilatkozata, hogy kinevezése esetén a kinevezéstõl számított egy éven belül azt megszerzi), legalább kétévi közigazgatási gyakorlat.

A pályázatnak tartalmaznia kell az alábbi dokumentumokat:
- a pályázó aláírt önéletrajza (www.nagykanizsa.hu / E-ügyintézés / Letölthetõ nyomtatványok / Titkárság mappában található Önéletrajz minta szerint) a pályázó eddigi szakmai tevékenységének részletes bemutatásával,
- a pályázónak a munkakör ellátására vonatkozó szakmai és vezetõi elképzelései,
- három hónapnál nem régebbi eredeti erkölcsi bizonyítvány, amely tartalmazza azt is, hogy a pályázó foglalkozástól eltiltás hatálya alatt nem áll (vagy az arra vonatkozó igazolás, hogy a pályázó a pályázata benyújtásáig az erkölcsi bizonyítványt kérelmezte),
- a feltételként elõírt iskolai végzettséget, szakképesítést, jogi vagy közigazgatási szakvizsgát illetve a mentesítést tanúsító okiratok másolata (szakvizsga hiányában a megszerzésére vonatkozó nyilatkozat),
- a kétévi közigazgatási gyakorlat (Kttv.6.§ 16. pont) hitelt érdemlõ igazolása,
- a pályázó arra vonatkozó nyilatkozatai, hogy
- nem áll cselekvõképességet kizáró vagy korlátozó gondnokság alatt,
- kinevezése esetén munkaköri összeférhetetlenség vele szemben nem áll fenn, és nem áll hivatalvesztés fegyelmi büntetés hatálya alatt, amely miatt államigazgatási szervnél nem alkalmazható,
- a 2007. évi CLII tv. szerinti vagyonnyilatkozat tételi kötelezettséget vállalja,
- hozzájárul a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggõ kezeléséhez, a döntéshozó részérõl a pályázati eljárásban résztvevõk általi megismeréséhez.
A pályázat benyújtási határidejének leteltét követõen a pályázati eljárásban - az erkölcsi bizonyítvány kivételével - hiánypótlásra nincs lehetõség.
Az érvényes erkölcsi bizonyítvány eredeti példányát legkésõbb a személyes meghallgatáskor be kell nyújtani.

Az illetmény és egyéb juttatások megállapítására a közszolgálati tisztviselõkrõl szóló törvény vonatkozó szabályozása, a hivatal Szervezeti és Mûködési Szabályzata és a hivatali Közszolgálati Szabályzata alapján kerül sor.

A pályázatokat Cseresnyés Péter polgármesternek címezve (Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.) kell benyújtani zárt borítékban, "Jegyzõi pályázat" felirattal.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2013. május 3.

A döntést megelõzõen - külsõs szakértõ közremûködésével - vezetõi képességfelmérésre kerülhet sor, amelyen a pályázók részvétele önkéntes. A döntést megelõzõen a beérkezett pályázatokat elõkészítõ bizottság - a pályázók személyes meghallgatásával - véleményezi. A pályázatok elbírálására a benyújtási határidõ lejártát követõ 30 napon belül kerül sor. A pályáztató a pályázókat írásban értesíti a döntésrõl. A döntéshozó fenntartja a jogot, hogy a pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítsa.
A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás Cseresnyés Péter polgármestertõl személyesen vagy telefonon (06-20-849-2301) kérhetõ.
A pályázati hirdetmény közzétéve a Nemzeti Közigazgatási Intézet Internetes oldalán. (Elérhetõ: www.kozigallas.gov.hu, www.kszk.gov.hu vagy www.nki.gov.hu Közszolgálati állásportál)



2013-04-18 23:32:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül