Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56891582    








Honlapkeszites

Õk lesznek a kanizsai trafikosok

A Nemzeti Fejlesztési Miniszter a Magyar Állam nevében a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelmérõl szóló 2012. évi CXXXIV. törvény alapján nyilvános pályázatot írt ki a dohánytermék-kiskereskedelmi monopóliumának koncessziós szerzõdéssel történõ átengedésére.


A dohánytermék-kiskereskedelmi jogosultság átengedésérõl szóló pályázat kiírását és a beérkezõ pályázatok kezelését, valamint a koncessziós szerzõdések megkötését a Miniszter a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. közremûködésével bonyolítja le.

A jogosultság elnyeréséhez Nyilvános Koncessziós Pályázaton kellett részt venni, amelynek kiírási anyagát 2012. december 15-én tette közzé a Magyar Állam és a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. A leadási határidõ 2013. február 22. napján éjfél volt, az addig feladott pályázatok minõsültek érvényesnek.

A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. az elõírásoknak megfelelõen 2013. február 23-án megkezdte a beérkezett anyagok iktatását és elõkészítését, a kijelölt bíráló bizottság tartva a határidõket az értékelési feladatát ellátta és a végsõ eredményre vonatkozó javaslatát megküldte a Miniszternek.

A Miniszter a megküldött javaslat áttekintése után közzétette a pályázati eljárás nyerteseinek országos listáját, mely megtekinthetõ erre a linkre kattintva.

A nagykanizsai nyertesek listáját alább olvashatják. (A többször ismétlõdõ nevek azt jelzik, hogy hány dohányüzlet mûködtetésére nyertek jogot.)
Csete Edith
Gosztonyi Ilona
Gozdánné Alexandroff Ildikó
Gyana Dániel Sándor
Halász Dávid József
Hederics Árpád
Hirt Attila
Hodola Richárd
Jerausek István Péter
Jerausek István Péter
Léránt Zsolt
Léránt Zsolt
Léránt Zsoltné
Németh Zoltán
Némethné Simon Erzsébet
Némethné Simon Erzsébet
Némethné Simon Erzsébet
Pogány Andrea Mónika
Pogány Andrea Mónika
Sárdiné Mihóka Gyöngyvér Éva
Sárdiné Mihóka Gyöngyvér Éva
Schuchné Püren Dorzshand
Szilágyi Zoltánné
Szmodics Zoltán
Szmodics Zoltánné

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium - Kanizsa

 



2013-04-24 17:30:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül