Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893807    








Honlapkeszites

Megjelent! – Innovációs és Iparjogvédelmi kiadvány

A vállalkozók általános, átfogó iparjogvédelmi ismereteinek bõvítésére készítette el a kamara a „Melyiket válasszam?” címû iparjogvédelmi útmutatót, valamint a „Fókuszban az innováció” címû kiadványt, mely naprakész információkat tartalmaz a vállalkozások számára innovációs tevékenységük fejlesztéséhez.

Az elsõ, a vállalkozások innovációs tevékenységének fejlesztéséhez nyújt segítséget, valamint hasznos információforrás annak, aki ismerkedni akar az iparjogvédelem jogi eszköztárával. Az érdeklõdõk megismerhetik a legfontosabb oltalmi formákat (szabadalom, használati minta, formatervezési minta, védjegy, földrajzi árujelzõk) és az azokkal kapcsolatos jogosultságokat és eljárásokat, képet kaphatnak a szellemi tulajdon magyarországi helyzetérõl. – hívta fel a figyelmet a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara.


Nagykanizsa és térsége jelenlegi gazdasági helyzetében az innováció fontos kitörési pont. A térség innovációs tevékenységének erõsödéséhez, minél több innovatív és gyorsan fejlõdõ kkv-ra van szükség. Fontos, hogy az innovatív kis- és középvállalkozások megfelelõ ösztönzést, támogatást kapjanak tevékenységük folytatásához.

A kiadványok ingyenesek, a Szolgáltató Irodában átvehetõk, vagy a kamara honlapjáról letölthetõk.

A kiadványok a NGM__ SZERZ68/1/2012/2/2/Nagykanizsa számú pályázati támogatásból készültek el.

Kanizsa



2013-06-24 07:20:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül