Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56891790    








Honlapkeszites

A kamara külgazdasági projektjei

Sikerrel pályázott a helyi, Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara (NKIK) három pályázaton is, melynek eredményei az „Iránytû az orosz piacra” címû konferencia és gyárlátogatás, a Kanizsai Bútoripari és Lakberendezési Kiállítás és Vásár, valamint a Határ menti ICT konferencia és workshop. - tájékoztatta lapunkat a NKIK.

Az elsõ projekt célja: az orosz gazdaság, különös tekintettel az orosz piacon a magyar kkv-k számára perspektivikus területek bemutatása, a reláció adta helyi, régiós és külföldi üzleti lehetõségek áttekintése, a kapcsolatépítést, finanszírozást elõsegítõ intézmények, szervezetek bemutatkozása, a magyar-orosz kapcsolatok eddigi együttmûködési tapasztalatainak megosztása. A konferencia tervezett idõpontja: 2013. október eleje.


A „Kanizsa Bútoripari és Lakberendezési Kiállítás és Vásár” a Nagykanizsa és térsége fa- és bútoripari vállalkozói potenciáljának, versenyképességének és üzleti környezetének javítását célozza úgy, hogy fokozni kívánják a szomszédos országok ágazati vállalkozásai közötti gazdasági együttmûködést, valamint az áru- és információcserét. A megvalósítás tervezett ideje: 2013. szeptember vége.
A „Határ menti ICT konferencia és workshop” pedig a nagykanizsai és a horvát határtérségbeli info-kommunikációs szektorban mûködõ vállalkozások közötti kapcsolatok fejlesztése, határ menti informatikai klaszter létrehozásának elõkészítése irányába mutat. A megvalósítás tervezett ideje: 2013. szeptember 19.
Külgazdasági pályázataink az NGM_SZERZ/102/1/2012. számú pályázati támogatásból valósulnak meg.

Kanizsa



2013-06-26 05:51:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül