Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892206    








Honlapkeszites

Nyílt nap a DKG-ban

A DKG –EAST Zrt. vezetése a hét utolsó munkanapján nyílt napra várta dolgozóit, azok családtagjait és a nyugdíjasokat. A vezérigazgató köszöntõjében elmondta, szeretnék megmutatni a gyárat az unokáknak, és szeretnék, ha szüleiket, nagyszüleiket követve néhányuk majd itt dolgozna. A tûzijátékkal záruló hagyományos rendezvényen számtalan szórakoztató program várta a gyermekeket és felnõtteket egyaránt.

A társaság vezetése idén jó évzárásra számít, kilencmilliárd forintos tervük teljesítéséhez már csak ötszázmillió hiányzik. Legjelentõsebb megrendelésük hazai piacról érkezett gömbcsapok gyártására, de továbbra is szállítanak termékeket a volt Szovjetunió államaiba, Oroszországba. Jövõ évre már kétmilliárd forintos megrendeléssel rendelkeznek Brazíliából. A cégnél ötszázhatvan ember dolgozik, fiatalokat vesznek fel, hiszen magas a dolgozóik átlagéletkora, és az idõsebbek át akarják adni a stafétabotot a fiataloknak.


A felvételen: Rokker Jenõ lakatos, Kovács Tibor többszörös minõsített hegesztõ és Kurucz József TMK vezetõ az egyik üzemcsarnokban nosztalgiázott. Mint mondták, jó érzés a régiekkel találkozni, és örülnek, hogy van megrendelése a gyárnak.
B.E.

(További képek a galériában)



2008-09-01 14:45:04


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül