Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949172    








Honlapkeszites

Elismerés köztisztviselõknek

A Köztisztviselõk Napja alkalmából elismeréseket adott át hivatali dolgozóknak Cseresnyés Péter polgármester és Dr. Gyergyák Krisztina, a város  jegyzõje.

A HSMK-ban megtartott ünnepségen Cseresnyés Péter megköszönte mindenki munkáját, és kiemelte, bármilyen kritikát fogalmaznak meg néha egyesek, megítélése szerint a hivatalban és a hivatalnak köszönhetõen a városban is jól mennek a dolgok.


Nagykanizsának egy olyan köztisztviselõi gárdája van, akik jól dolgoznak. Megjegyezte, a korábbi, sokak számára kellemetlen döntésük kompenzálásaként – a közgyûlés határozata értelmében –, idén a hivatali bérmaradványt a köztisztviselõk díjazására fordíthatják. Hozzátette: természetesen az átalakításról nem tettek le. Hatékonyabb és a polgárok számára egy ügyfélbarátabb és elérhetõbb önkormányzati hivatalt akarnak létrehozni. A 2013. évi Köztisztviselõk Napja alkalmából címzetes fõmunkatárs címet kapott Bedõ Rozália Ibolya szervezési ügyintézõ, a Polgármesteri Kabinet munkatársa és Pap József Zoltán vagyongazdálkodási ügyintézõ, a Városfejlesztési Osztály munkatársa. Címzetes vezetõ fõtanácsos címet kapott Püspök Mária könyvelõ, a Gazdálkodási Osztály munkatársa és Vinczek Ibolya szociálpolitikai ügyintézõ, a Szociális Osztály munkatársa. Címzetes vezetõ tanácsos címet Dr. Lakatos Katalin jogtanácsos, a titkárság munkatársa, míg címzetes fõtanácsos címet Bokán Péter üzemeltetési ügyintézõ, a titkárság munkatársa vehetett át.

B.E.

További képek a galériában.



2013-07-01 10:49:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül