Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894668    








Honlapkeszites

Ingyenes fürdõzés Zalakarosi Fürdõben

Nagykanizsa és Zalakaros több területet érintõ megállapodása értelmében a városunkban tanuló 6 és 12 év közötti diákok idén is egy alkalommal ingyen látogathatják a Zalakarosi Fürdõt december 31-ig, kísérõik pedig Kanizsa Kártyával 10 százalék kedvezményben részesülhetnek, mely egész évre vonatkozik.

Az akció részleteit Cseresnyés Péter polgármester és Dr. Burján Richárd, a Gránit Gyógyfürdõ Zrt. vezérigazgatója ismertette, aki elmondta a fürdõ életében az elmúlt három évben, a négy milliárd forintos beruházásnak köszönhetõen fordulat következett be. A fejlesztéseket az idén is folytatják, augusztus elejére elkészül a kültéri gyermekvilág egész évben mûködõ beltéri változata is.


A tavalyi kedvezményeket idén kibõvítették, hiszen már nem csupán a kültéri gyermekvilágot veheti birtokukba a kanizsai 6 és 12 év közötti közel 3400 gyermek, hanem már a fürdõ összes szolgáltatását használhatják az egyszeri belépést biztosító jegytípussal. Ezzel 280 forintba kerülne a belépõ ára, azonban az összeget átvállalta az önkormányzat. Az egyszeri ingyenes belépésre jogosító szelvény nélkül, a fürdõzés kétezer forint feletti összegbe kerülne.
– A két város, Zalakaros és Nagykanizsa nagyon jó kapcsolatot alakított ki, kölcsönösen segítjük egymást – hangsúlyozta a polgármester, majd hozzátette, amíg a város megteheti, támogatja az ilyen jellegû akciókat.
A vezérigazgató a tavaly májusi sajtótájékoztatón kiemelte, a kinti gyermekvilág vizes és száraz részbõl áll, utóbbin felügyeletet biztosítanak a kicsiknek, kreatív játékokkal kötik le õket. A vizes részen pedig 63 vízi attrakció kerül kialakításra, így csúszdákkal, zuhatagokkal, spriccelõ és mozgó játékelemekkel ellátott vízi játszóteret alakítottak ki. Ez a júliusban átadott gyermekvilág a regionális kínálatban egyedülálló.
V.M.



2013-07-08 11:37:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül