Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56948599    








Honlapkeszites

Egészségünk védelmében

Szeptember 5-én a Móricz Zsigmond Mûvelõdési Ház egy természetgyógyász elõadásának adott otthont, ahol az érdeklõdõk megismerhették módszereit és láthatták állapot-felmérési bemutatóját.

Onhausz Péter elmondta, a természetgyógyászat nem helyettesíti az orvosi kezelést, hanem egyfajta irányt adhat, segít odafigyelni egészségünk megõrzésére. A természetgyógyászok nem gyógyítanak, hanem megpróbálják a test öngyógyító folyamatait beindítani egyrészt élettani tanácsokkal, másrészt olyan termékekkel, amelyek természetes alapanyagokból, legfõképpen gyógynövényekbõl készülnek, gyors hatásmechanizmusuk van és nincs negatív mellékhatásuk.


A vizsgálat egy olyan készülékkel zajlik, amelyen van öt hõmérõ. Ezeket reprezentatív pontokra kell helyezni, vagyis nem mindegy, hogy hova. A természetgyógyásznak szüksége van még a következõ adatokra: kor, nem, testsúly és pulzusszám. Ezekbõl a paraméterekbõl és a szerkezet által mért testfelületi hõmérsékletekbõl egy matematikai függvény segítségével számítja ki a testben található biokémiai összetételeket. Ez kimondottan a vérre, valamint a különbözõ szervek, szervrendszerek oxigenizációs és vérellátási folyamataira vonatkozik. Ez az, amibõl az állapotot meg lehet határozni.
A nagy érdeklõdésre való tekintettel október 4-én ismét sor kerül Onhausz Péter bemutatójára, szintén Kiskanizsán a Mûvelõdési Házban. További információ: 93/319-202; 30/396-86-78.

S.E.



2008-09-08 10:25:44


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül