Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894813    








Honlapkeszites

Elektronikus útdíj kalkulátor kattintással

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete a fuvarozók tapasztalatai alapján saját fejlesztésû, az elektronikus útdíj rendszert használók szemléletének is megfelelõ e-Útdíj Kalkulátort alkotott, mellyel az érintett vállalkozások, kerülõk nélkül, egyszerûen, gyorsan, optimálisan tervezhetik meg útvonalukat. - tájékoztatta lapunkat a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara.


Az E-útdíj Kalkulátorral a vállalkozások két lépésben tervezhetik meg útvonalukat. Elsõ lépésben a jármûadatokat rögzítik, míg második lépésben az útvonal és díjkalkulációra kerül sor. A jármûadatok rögzítése során, nincs más dolga a felhasználónak, mint kiválasztani egy jármûtípust, jármû – és környezetvédelmi kategóriát. Újdonság, hogy a felhasználónak a kalkulációhoz nem kell méret és súly adatokat megadnia, csak rákattint a megfelelõ jármûtípus ikonjára, s automatikusan azzal kalkulál a rendszer. Második lépésben az indulási és érkezési pontok, valamint az esetleges köztes állomások megadását követõen egy kattintással elérhetõ az útvonalterv és a kalkulált ár. Ha véletlenül rossz címet adott meg valaki, nem kell újra kezdenie a kalkulációt, a térképen a célpontok mozgatásával alternatív útvonalak tervezhetõk.
A kalkulátor látogatottsági adatai, valamint a felhasználók visszajelzései nagyon pozitívak, a felhasználók összességében úgy ítélik meg, hogy a kalkulátor megfelelõ módon, megfelelõ sebességgel és szakmaisággal ad tájékoztatást.
A Kalkulátor elérhetõ IDE KATTINTVA
Forrás: mkfe.hu
 



2013-07-25 08:23:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül