Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56891632    








Honlapkeszites

Megújuló energia felhasználásával mûködõ üzemcsarnok épül Nagykanizsán

Csaknem 100 millió forinttal támogatja az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) azt, hogy kis- és középvállalkozások számára megújuló energiával mûködõ üzemcsarnokot és irodákat építsen Nagykanizsán a Párkány 94. Kft. - közölte a társaság az MTI-vel.


Az ÚSZT üzleti infrastruktúra és befektetési környezet fejlesztésére, ipari parkok, iparterületek és inkubátorházak támogatására kiírt pályázati felhívásán nyerte el a cég a közel 100 millió forintos vissza nem térítendõ támogatást. A még ebben a hónapban induló és várhatóan jövõ februárra elkészülõ beruházás keretében felépülõ csarnoképület 7-8 vállalkozásnak is telephelyet biztosíthat.
A nagykanizsai ipari parkban 1400 négyzetméter alapterületû, négy tágas, ipari tevékenység végzésére alkalmas csarnok, valamint négy iroda épül. A korszerû építészeti technológiák révén alacsony rezsiköltséggel üzemeltethetõ épületet alakítanak ki, amely a nagy befogadóképességû helyiségeinek köszönhetõen bármilyen ipari tevékenységre alkalmas.
A vállalkozás a Nagykanizsán és térségében mûködõ kis- és középvállalkozások számára biztosít korszerû és költséghatékony telephelyet, hozzájárulva a betelepülõ vállalkozások fejlõdéséhez, illetve eredményeinek javításához. A telephelyet igénybe vevõ vállalkozások 15-20 új munkahelyet hozhatnak létre a következõ három évben.

MTI - Kanizsa



2013-08-08 08:48:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül