Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892188    








Honlapkeszites

Telephelyfejlesztés, ipartelepítés, versenyképesség és foglalkoztatás

Ugyan közel van már a hét éves uniós költségvetési ciklus vége, még mindig vannak nagy érdeklõdésre számot tartó pályázati lehetõségek. Szeptembertõl ismét benyújthatók lesznek a telephelyfejlesztést célzó pályázati kiírások.


A kívülálló szemlélõdõnek is feltûnhet, hogy a nagykanizsai Ipari Parkban is több helyen egyszerre folynak építési munkák. Jelentõs szerepe van ebben a fejlõdésben a korábbi években kiírt telephely fejlesztési pályázatoknak.
A kiírás elsõsorban új ipari épületek építését, régiek bõvítését és korszerûsítését támogatja, de ennek kiegészítéseként a projektekbe illeszthetõ eszközfejlesztés, vagy az alapinfrastruktúra kiépítése is. A pályázatok természetesen extra idõ- és energia ráfordítást igényelnek a vállalkozóktól, de az akár 50%-os támogatási arány talán mégis megéri az átmenteti nagyobb erõfeszítéseket.
A Nagykanizsai Inkubátorház és Innovációs Központ 2013. augusztus 15-én 15 órai kezdettel pályázati információs elõadást szervez az intézmény Buda Ernõ utcai konferencia termében. A rendezvényen résztvevõk megismerkedhetnek a pályázat feltételeivel és elvárásaival, valamint feltehetik kérdéseiket, vagy személyesen konzultálhatnak a jelenlévõ tanácsadókkal.

 

Kanizsa

 



2013-08-12 11:24:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül