Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56948849    








Honlapkeszites

Újabb fogas kérdések

A közgyûlési döntés értelmében Dr. Hosznyák Judit és Dr. Molnár Erika látja el a városi fogászat II. és a IV. számú körzetéhez tartozó betegeket.

Városunkban a fogorvosi alapellátásról 9 fogorvosi praxis gondoskodik. A körzetek mûködtetésére az önkormányzatnak 7 vállalkozó fogorvossal van érvényes feladat-ellátási szerzõdése, mivel az elmúlt évben külföldi munkavállalás és haláleset miatt a II. és a IV. számú körzethez tartozó praxis megüresedett.


2012. május végéig a II. körzethez tartozó betegeket Dr. Hetey Susanna látta el, aki külföldi munkavállalás miatt lemondott praxisjogáról, Dr. Károssy Anikó a IV. körzet fogorvosa pedig tavaly novemberben elhunyt, praxisjogának folytatására vagy elidegenítésére jogosult házastársa, egyenesági leszármazottja nem volt. Ennek folytán tehát a városban kialakított 9 fogorvosi körzetbõl kettõ betöltetlen, melyek helyettesítéssel való ellátása folyamatos problémát jelent. Azonban az elmúlt hónapokban két fogorvos is jelezte a praxisjog megszerzésére irányuló szándékát. Az ehhez szükséges elõ-valamint feladat ellátási szerzõdést Dr. Hosznyák Judittal és Dr. Molnár Erikával megkötötte az önkormányzat, így a már említett körzet betegeinek ellátása gördülékenyebb lesz a jövõben.
Sz.Zs.



2013-08-30 10:25:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül