Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893572    








Honlapkeszites

Átadták a STOP.SHOP bevásárlóparkot
Ünnepélyesen átadták Nagykanizsa keleti városrészében a 61-es számú út és a 7-es számú fõútvonal találkozásánál, egy már kialakult kereskedelmi övezetben a TESCO, az OBI, a SPAR áruház közelében megépült STOP.SHOP. Nagykanizsa Bevásárlóparkot. Már a megnyitó elõtt érdeklõdõ városlakók sokasága kereste fel az üzleteket, ahol mindent gyorsan és kényelmesen, közvetlenül az adott üzlet elé parkolva intézhettek.

A megnyitó alkalmából tartott sajtótájékoztatón Török Csaba, a bevásárlóparkot bérlõ és üzemeltetõ cég ügyvezetõje a mintegy négymilliárd forintos beruházásról többek között elmondta: – A bevásárlópark regionálisan erõs ruházati profillal rendelkezik. (Takko, Mister Lady, KIK, Deichmann, Leonardo). Emellett egy közel ezernégyszáz négyzetméter alapterületû drogéria, ezer négyzetméteres sportszaküzlet (Hervis) és egy igazi babaáruház (Brendon) várja a vásárlókat. A legnagyobb érdeklõdéssel bizonyára a KIK ruházati diszkont megnyitását várják a vásárlók – hangsúlyozta, amely nemrég lépett piacra Magyarországon és a térségben elsõként Nagykanizsán nyit üzletet. A hét ruházati és sport szaküzlet közel négyezer-ötszáz négyzetméteren forgalmaz megbízható minõségû ruházati terméket, ami az alapterületet, az üzletek számát és a választékot illetõen piacvezetõ pozíciót jelent a térségben. Még ebben az évben várható a fiatalok által igen kedvelt NewYorker üzlet és egy gyógyszertár nyitása is. A késõbbiekben további nagy alapterületû szaküzletek belépésével válik tejessé a bevásárlópark kínálata.

Hans-Peter Frauenhoffer, a bevásárlóparkot tulajdonló Center Invest Nagykanizsa Kft. ügyvezetõje kiemelte: Országos szinten már tizenegy helyszínen várják a látogatókat. A gazdasági nehézségek ellenére további milliárdos nagyságrendû beruházást szeretnének megvalósítani, 2010-ig összesen húsz bevásárlóparkot fognak mûködtetni. A STOP.SHOP. cégcsoport egy osztrák befektetõ társaság, amely 1999. óta van jelen Magyarországon, és országszerte foglalkozik kereskedelmi ingatlanokkal.
Az üzletek különleges akciókkal készültek a megnyitásra. Árengedmények sokasága és széles kínálat várta a város és vonzáskörzete lakosságát.
B.E.

2008-09-29 09:04:51


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül