Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894275    








Honlapkeszites

Álláspályázat – Via Kanizsa vezérigazgató

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyûlése pályázatot hirdet Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata egyszemélyes tulajdonában álló Via Kanizsa Városüzemeltetõ Nonprofit Zártkörûen Mûködõ Részvénytársaság (székhelye: 8800 Nagykanizsa, Zrínyi u. 35.) vezérigazgatói tisztségének betöltésére.

Feladat: a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvényben, a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb mûködésérõl szóló 2009. évi CXXII. törvényben, valamint a Zrt. alapító okiratában az igazgatóság jogkörét gyakorló vezérigazgatói tisztségre meghatározott feladatok ellátása.


A megbízás idõtartama, formája, díjazás: a vezérigazgatót a Közgyûlés határozott idõre, 2014. január 1. naptól kezdõdõen 2018. december 31. napjáig tartó 5 évre választja meg, azzal a feltétellel, hogy a megbízási szerzõdés megkötésétõl számított 6 hónapig a feleket kölcsönösen megilleti az indokolás nélküli rendes felmondás joga, a felmondási idõ a közléstõl számított 4 hónap.
A vezérigazgatói feladatok ellátása a Gt. alapján, a Ptk. megbízásra vonatkozó szabályai alkalmazásával megbízási jogviszonyban történik, a díjazást - a Zrt. Javadalmazási Szabályzatában, valamint a 2009. évi CXXII. törvényben foglaltak figyelembevételével - a Közgyûlés állapítja meg.
Pályázati feltételek: magyar állampolgárság, cselekvõképesség, büntetlen elõélet, egyetemi vagy fõiskolai végzettség, vezetõi gyakorlat, az alábbi területek valamelyikén eltöltött gyakorlat: városüzemeltetési, vagyonkezelési, gazdálkodási, mûszaki, beruházási területek.
A pályázatnak tartalmaznia kell az alábbi dokumentumokat: a pályázónak a feladat ellátására vonatkozó szakmai koncepciója, a pályázó aláírt szakmai önéletrajza, a pályázati feltételként elõírt iskolai végzettséget igazoló okirat másolata, a pályázati feltételként elõírt vezetõi és szakmai gyakorlat hitelt érdemlõ igazolása, három hónapnál nem régebbi eredeti hatósági erkölcsi bizonyítvány, amely igazolást tartalmaz arra vonatkozóan is, hogy a pályázó foglalkozástól eltiltás hatálya alatt nem áll (vagy az arra vonatkozó igazolás, hogy a pályázó a pályázata benyújtásáig az erkölcsi bizonyítványt kérelmezte), a pályázó arra vonatkozó nyilatkozatai, hogy nem áll cselekvõképességet kizáró vagy korlátozó gondnokság alatt, vele szemben a Gt. 23. és 25. §-aiban meghatározott kizárási és összeférhetetlenségi okok nem állnak fenn, a 2007. évi CLII. törvény szerinti vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettséget vállalja, más köztulajdonban álló gazdasági társaságnál betöltött vezetõ tisztségviselõi megbízatás után részesül-e javadalmazásban, milyen díjazásra tart igényt, hozzájárul a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggõ kezeléséhez, a döntéshozó részérõl a pályázati eljárásban résztvevõk általi megismeréséhez, a pályázati anyaga nyilvánosságra hozható-e, a pályázat elbírálása során az elõkészítõ bizottsági üléseken, illetõleg a döntéshozó Közgyûlés ülésén a napirend tárgyalása során kéri-e zárt ülés tartását.
A pályázat benyújtási határidejének leteltét követõen a pályázati eljárásban - az erkölcsi bizonyítvány kivételével - hiánypótlásra nincs lehetõség. Az érvényes erkölcsi bizonyítvány eredeti példányát legkésõbb a bizottsági meghallgatáson be kell nyújtani.
A pályázat benyújtásának határideje: 2013. november 8.
A pályázat benyújtásának helye: a pályázatokat Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesterének címezve postai úton (8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.), vagy személyesen a Polgármesteri Hivatalban ügyfélfogadási idõben, zárt borítékban kell benyújtani. A borítékra kérjük ráírni: "Via Kanizsa Nonprofit Zrt. vezérigazgatói pályázat".
A pályázat elbírálásának módja és határideje:
A határidõben benyújtott pályázatokat a Városfejlesztési- és Üzemeltetési Bizottság a pályázók meghallgatásával véleményezi, és javaslatot tesz a díjazásra.
A pályázat elbírálására vonatkozó elõterjesztést - a pályázók meghallgatása nélkül az Ügyrendi, Jogi és Közrendi Bizottság is megtárgyalja.
A döntést a Közgyûlés a bizottsági vélemények ismeretében, a pályázók meghallgatásával várhatóan a 2013. november havi soros ülésén hozza meg.
A döntéshozó fenntartja a jogot, hogy a pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítsa.
A pályázattal kapcsolatos információ: a pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás személyesen vagy telefonon (Tel.: 06-20-849-2301) Cseresnyés Péter polgármestertõl kérhetõ.
A pályázati felhívás közzétételének helye: Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzatának honlapja (www.nagykanizsa.hu), Zalai Hírlap önkormányzati oldala, Kanizsa Lokálpatrióta Hetilap.



2013-10-07 08:59:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül