Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56948959    








Honlapkeszites

Megalakult a Szívbetegek Egyesülete
Megalakult a Szívbetegek Egyesülete. Az egyesület alakuló közgyûlésén Hegedûs Györgyné köszöntötte a megjelenteket. Beszámolt a Szívbeteg Klub megalakulásáról, eddigi programjairól, majd Sipos Jácint klarinétjátéka és a Szívbetegek Klub énekkara köszöntötte mûsorával a megjelenteket. Ezután került sor a Szívbetegekért Egyesület Alapszabályának ismertetésére, melyet egyöntetûen elfogadott a harminchat fõs tagság. A titkos szavazás alapján az alapító tagok az alábbi elnökséget választották meg.

A Szívbetegek Egyesületének elnöke: Hegedûs Györgyné. Vezetõségi tagok: Maronicsné Dr. Borka Beáta, a Polgármesteri Hivatal Szociális Osztályának osztályvezetõje, Dr. Kaszás Gizella, a Családsegítõ és Gyermekjóléti Központ igazgatója, Dr. Matoltsy András, a Kanizsai Dorottya Kórház Belgyógyászati Osztályának osztályvezetõ fõorvosa, Dr. Kisjós Balázs a Kanizsai Dorottya Kórház Belgyógyászati Osztályának szakorvosa és Lábecz Antalné.

Az alakuló közgyûlés kötetlen beszélgetéssel zárult. Az egyesület a jó hangulatú júliusi közös gulyásfõzést októberben megismétli a Csónakázó-tónál.
B.E.

2008-10-02 13:20:25


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül