Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893389    








Honlapkeszites

Ma reggeltõl lehet jelentkezni a Fiatalok vállalkozóvá válását segítõ programba

Amennyiben még mindig nem egészen biztos saját magában, akkor is érdemes megtenni ezt a lépést, hiszen a jelentkezésének leadási idõpontján múlhat a programba kerülésének sikere, mivel ez is számítani fog a kiválasztásnál.

Mint ahogy arról már korábban írtunk, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) által vezetett konzorcium október 7-én nyitja meg a a jelentkezési lehetõséget a Vállalkozz Itthon vállalkozásfejlesztési programjára. A jelentkezésre 2013. október 7-én reggel 6:00 órától 2013. október 15-én, 24:00 óráig van lehetõség.


A szándék beküldése viszont nem jelenti egyelõre azt, hogy ne változtathatna az elképzelésén, hiszen a késõbbiekben kiküldésre kerülõ - következõ kiválasztási lépcsõ alapját képezõ - kompetencia teszt vissza nem küldése például a programból való kimaradást eredményezi, minden további következmény nélkül!

Amennyiben a jelentkezõk száma a megadott idõpontban nem éri el a képzésbe vonható létszámot a jelentkezési határidõt meghosszabbítják.A jelentkezés a www.vallalkozzitthon.hu honlapon a megfelelõ régiót kiválasztva a regisztrált, bejelentkezett felhasználók számára lesz elérhetõ.

Amennyiben korábban regisztrált, de nem rendelkezik jelszóval a belépéshez, vagy elfelejtette azt, a „Bejelentkezés”, majd „Új jelszó igénylése” gombra kattintva kérhet jelszót. Amennyiben a regisztráció megerõsítéséhez szükséges visszaigazoló email-t nem kapta meg 24 órán belül, kérjük, ellenõrizze levelezõrendszerében a SPAM / Levélszemét mappát, illetve a problémáját hétköznapokon 9 és 17 óra között jelezze a fiovsz@vallalkozzitthon.hu e-mail címen keresztül, vagy a +36 1 794 4545-ös telefonszámon. A biztonság kedvéért akkor is ellenõrizze újra, hogy be tud-e jelentkezni, ha már korábban regisztrált! Amennyiben nem, forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz a fenti elérhetõségek egyikén.


I. Jelentkezés

A programba jelentkezés on-line, a www.vallalkozzitthon.hu honlapon történik.

Régióválasztás kétféleképpen történhet:

A honlapra belépve megjelenik egy térkép, ahol egy kattintással kiválaszthatja a megfelelõ régiót, VAGY ugyanezt megteheti a honlap jobb felsõ sarkában található, legördülõ menü segítségével.

A régiós oldalak a következõ linkeken keresztül közvetlenül is elérhetõek:

Észak-Magyarország: http://www.vallalkozzitthon.hu/eszak-magyarorszag
Észak-Alföld: http://www.vallalkozzitthon.hu/eszak-alfold
Nyugat-Dunántúl: http://www.vallalkozzitthon.hu/nyugat-dunantul
Dél-Dunántúl: http://www.vallalkozzitthon.hu/del-dunantul
A jelentkezést a nagy kép alatti sávban, a jobb oldalt található nagy piros négyzetre kattintva kezdheti meg.

Fontos!

Kérjük, hogy a régióválasztásnál vegye figyelembe, hogy abban a régióban kell elvégeznie a képzést és azt követõen értékelésre benyújtania az üzleti tervét, amelyben a leendõ vállalkozásának székhelye lesz!
A TÁMOP-2.3.6.A program keretében országosan csak egy régióban adhatja be a jelentkezését és a program folyamán régióváltásra nincs lehetõség!
A jelentkezés három lépcsõbõl áll:

Jelentkezési lap (személyes adatok; statisztikai adatszolgáltatás; képzés választott helyszínére, intenzitására vonatkozó kérdések és néhány további kérdés vállalkozási szándékának részleteirõl) Fontos! „A képzésre vonatkozó szándék” blokkban lehetõsége van jelezni, hogy melyik képzési helyszínt és intenzitást preferálja. A képzési csoportok összeállítása folyamán figyelembe vesszük a beérkezett igényeket. Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben egyes helyszínek és kurzusok tekintetében a jelentkezõk létszáma meghaladja a maximál is csoportlétszámot, elõfordulhat, hogy a régió egy másik megyeszékhelyén, vagy más intenzitású csoportban tudunk Önnek helyet biztosítani a képzésre!
Nyilatkozatok (Nyilatkoznia kell, hogy megfelel a program célcsoportjára vonatkozó feltételeknek – ezt az I. pontban részleteztük. Továbbá nyilatkoznia arról is, hogy megismerte a konstrukció „B” komponensének Pályázati felhívását és a Pályázati útmutatóját.)
Kockázatelemzés (A kérdõív segítségével a programba történõ jelentkezés átgondoltságára, illetve vállalkozói ötletére vonatkozóan teszünk fel kérdéseket.)
Fontos!
A Jelentkezés akkor számít leadottnak, ha mind a három dokumentumot kitöltötte, és jóváhagyta! A programba való jelentkezés akkor válik véglegessé, ha a „jelentkezés véglegesítése” mezõre kattint!”

Az egyes részek kitöltése idõigényes, ezért javasoljuk, hogy szánjon rá elegendõ idõt! Nincs idõkorlát, az sem feltétel, hogy egyszerre rögzítse mindhármat. A közölt adatok valódiságát programba kerülés esetén bármikor ellenõrizhetik, és ha nem tudja ezt igazolni, annak jogkövetkezménye lehet!

A jelentkezés véglegesítését követõ 24 órán belül visszaigazoló e-mailt küldünk a regisztrációkor megadott e-mail címére, amelyben tájékoztatjuk, hogy jelentkezésének véglegesítését rendszerünk pontosan milyen idõponttal rögzítette.

A jelentkezések véglegesítésének idõpontja alapján a program sorrendet állít fel az adott régióba jelentkezõk között, amely a kiválasztás egyik fontos tényezõje lesz.

 

II. Jelentkezés elbírálása és a programba kerülés kiválasztása

A sikeres jelentkezést követõen a programba kerülés következõ lépcsõfoka a vállalkozói kompetencia teszt kitöltése lesz. A kompetencia teszt célja a képzésre jelentkezõk szûrése alapvetõ (például logikai, szövegértési) és vállalkozói kompetenciáik alapján.

A teszt kitöltése elõzetes felkészülést nem igényel, de javasoljuk, hogy lehetõleg kipihenten, nyugodt körülmények között lásson hozzá.

A kompetencia teszt elérésének pontos módjáról, a kitöltés pontos dátumáról és idõpontjáról, valamint a teszt kitöltésére fordítható maximális idõtartamról késõbbi e-mailben értesítjük a jelentkezõket.

Fontos!
A kompetencia teszt megírására az esélyegyenlõség biztosítása érdekében két idõpontot ajánlunk fel. A tesztek tartalma különbözõ lesz és csak egy idõpontot lehet választani annak kitöltésére. A felajánlott idõpontokon felül nem áll módunkban újabb tesztírási lehetõséget meghirdetni.

Javasoljuk, hogy ennek tudatában lehetõség szerint az 1. idõpontban készüljön a tesztírásra, így elõre nem várt esemény esetén a 2. idõpontot választhatja.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a kompetencia teszt kitöltésének elmulasztásával automatikusan kizárja magát a program további kiválasztási folyamatából!

 

 

Jelentkezés elbírálása és a programba kerülés kiválasztása

A kiválasztás során a következõ szempontokat vesszük figyelembe:

A kockázatértékelés eredménye
A jelentkezés honlapon történõ véglegesítésének idõpontja
A kompetencia teszt eredménye
A kompetencia teszt és a kockázatértékelés alapján megfelelt jelentkezõk a jelentkezés véglegesítésének sorrendje szerint kerülnek a programba!



2013-10-07 10:41:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül