Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894429    








Honlapkeszites

Néhány belföldi és nemzetközi vonatot érint az óraátállítás

A téli idõszámítás életbe lépésével szombatról vasárnapra virradó éjszaka az órákat három óráról kettõre kell állítani. Azokat a vonatokat, amelyek hajnali három óra elõtt a célállomásukra érnek, nem érinti a változás, azonban 3 belföldi és 11 nemzetközi vonat esetében javasolja kedves utasainak a vasúttársaság, hogy tájékozódjanak az indulás elõtt a pontos közlekedési rendrõl.


Belföldön egy Kiskunhalasról Kõbánya-Kispestre, egy Debrecenbõl Budapestre és egy Lajosmizsérõl Budapestre közlekedõ vonat az érintett. Nemzetközi viszonylatban egy-egy Budapestrõl Zürichbe, Münchenbe, Bukarestbe, Berlinbe és Moszkvába induló vonat, valamint ezek Budapestre érkezõ vonatpárjai, és egy Belgrádból érkezõ nemzetközi gyorsvonat közlekedik az óraátállítás ideje alatt.
Az érintett vonatok menetrendjérõl, indulási és érkezési idõpontjairól részletes információ a MÁV-START honlapján a www.mav-start.hu oldalon található, valamint a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon a 06 (40) 49 49 49-es telefonszámon is kérhetnek felvilágosítást az érdeklõdõk.

MÁV-START Zrt.

 



2013-10-25 08:43:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül