Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56895172    








Honlapkeszites

Útlezárások, forgalomelterelések Halottak Napján

A zalai rendõrök a polgárõrökkel járõröznek a temetõk környékén. Ezen felül a Zala Megyei Rendõr-fõkapitányság az alábbi intézkedéseket vezeti be annak érdekében, hogy mind a megyében élõk, mind azok, akik a hétvégén Zala megyébe látogatnak méltóképpen megemlékezhessenek szeretteikrõl a Halottak Napján.

Október 31-én reggel 8 órától november 4-én reggel 8 óráig: a Tripammer Gyula utcában a vasúti hídtól a Gyulay közig a nyugati oldalon tilos megállni. A Vécsey utcában a Tripammer utca - Maort utca között mind a két oldalon, valamint a Maort utcától az Olaj útig az északi (páratlan) oldalon szintén nem állhatnak meg az autósok. A Bajcsai úton az úttest keleti oldalán a buszfordítótól 100-100 méterre Nagykanizsa és Bajcsa felé is tilos megállni. A Maort utcában az Erdész utca irányából a Vécsey utca irányába egyirányú lesz a forgalmi rend.
Az Olaj utca a Vécsey utca irányából az Erdész utca irányába szintén egyirányú lesz. A Papp Simon sétány a Tripammer utca irányából a Vécsey utca irányába egyirányúvá változik erre az idõszakra.
 


Október 31-én a reggel 8 órától november 1-jén 22 óráig:  a Tripammer Gyula utca a Papp Simon sétánytól a Vécsey utcáig tartó szakasza egyirányú lesz az Erdész út felõl a Kossuth tér felé.

Zalaegerszeg

November 1-je és november 3-a között reggel 9 órától este 21 óráig:
A Kiserdei út (Új Köztemetõ) a nekeresdi körforgalom irányába egyirányú lesz.

Keszthelyen, és Lentiben a fenti idõszakban forgalomkorlátozás nem várható.

A megváltozott forgalmi viszonyok miatt kellõ türelemmel vezessenek, az útlezárásokról tájékozódjanak.

A Zala Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési Alosztálya felhívja az emberek figyelmét, hogy az ünnepek alatt fordítsanak kellõ figyelmet értéktárgyaikra a temetõkben, a sírkertek közelében ne hagyják õrizetlenül táskáikat. Ne viseljenek feltûnõ helyen drága ékszereket. Az autó utasterében ne hagyjanak csomagokat, táskákat.

 

 



2013-10-31 08:37:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül