Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56895453    








Honlapkeszites

A járda kivilágítását kérik a kiskanizsaiak

A kiskanizsai Bornemissza és Halis utcákat összekötõ járda kivilágításával kapcsolatban interpellált a szeptemberi közgyûlésen Tóth Nándor önkormányzati képviselõ.
A városatya utalt rá, hogy az önkormányzat segítségével mintegy két ciklussal korábban megépült a járda, amit az ott lakók rendszeresen használnak napközben. Közvilágítás hiányában azonban sötétedéskor és ködös idõben nem.


A városatya véleménye szerint az áramellátás engedélyeztetését követõen a belvárosi rekonstrukció elsõ üteménél felszabadult kandeláberek közül kettõt fel lehetne ott állítatni. Azt kérte a közgyûléstõl, hogy a megvalósítás összegét szerepeltesse a jövõ évi költségvetésben.
Válaszában Cseresnyés Péter polgármester azt is megjegyezte, hogy sajnos nem ez az egyetlen helyszín a városban, az elmúlt években számos hasonló igény érkezett a Polgármesteri Hivatalba. Ezeket a városfejlesztési osztály számon tartja, és a közgyûlés által biztosított elõirányzat keretein belül folyamatosan végez hálózat-bõvítést. A jelenlegi kérést szintén beépítik a 2014-es évre tervezett programjavaslatokba. Amennyiben a testület a jövõ évben biztosít forrást a közvilágítás bõvítésére, akkor teljesíteni tudják a kéréseket az elõirányzat keretein belül és a meghatározott helyszíneken.

B.E.
 



2013-11-02 11:28:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül