Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56891746    








Honlapkeszites

Kuti Csaba a Települési Bizottság elnöke

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Alapszabályában foglaltaknak megfelelõen folyamatosan alakulnak meg a települési agrárgazdasági bizottságok. Ezen bizottságok megalakulására azért van szükség, hogy egy-egy település gazdálkodói számára megfelelõ fórumot tudjon biztosítani minden olyan szakmai kérdés megvitatására, amely elsõ sorban a helyi érdekek megtárgyalását és szükség szerint képviseletét kell, hogy elõtérbe helyezze.

A Nemzeti Agrárbizottsági Kamara szervezésében bonyolították le Nagykanizsa Települési Agrárgazdasági Bizottságának alakuló ülését, ahol a jelenlévõk egyhangú szavazás mellett Kuti Csabát választották meg a Települési Bizottság elnökének.


Az alakuló ülést követõen Süle Kata, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Zala megyei elnöke és Kuti Csaba sajtótájékoztatón számolt be a HSMK-ban megrendezett esemény részleteirõl.
A helyi gazdálkodók kezdeményezésére létrejött 9 fõs bizottság több mint ezer, nagykanizsai lakóhellyel, telephellyel rendelkezõ kamarai tag érdekeit képviseli. Az érdemi munka a jövõ évtõl indul el, a bizottság feladata lesz a tagság problémáinak megbeszélése és továbbítása a kamara felé, egyben a tagság tájékoztatása a kamarai feladatokról. A bizottság megalakulása közvetlen napi kapcsolatot, információáramlást tesz lehetõvé a településen élõk között, ezáltal hatékonnyá és piacképessé válhat a mûködésük. Hogy mód nyíljon a helyi sajátosságok figyelembevételére, év végig a legkisebb településeken is megalakítják az új testületeket, melynek tagjai rendkívüli kérdések esetén rendkívüli ülést hívhatnak össze. A kanizsaiak a Múzeum tér 6. szám alatt lévõ irodában Szép Zsolt kamarai tanácsadóhoz fordulhatnak segítségért.

B.E.



2013-12-05 13:49:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül