Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894029    








Honlapkeszites

Támogatják a korlát elhelyezését a Sandi utcában

Közgyûlési interpellációjában Jerausek István önkormányzati képviselõ korlátok elhelyezését kérte a Sandi utca járdája mellé.


Kisfakoson, a Sandi utca teljes hosszában mintegy három évvel ezelõtt megépült a járda. A kultúrház elõtti járdaszakasz szomszédságában egyúttal kirakták kõvel a vízelvezetõ árok alját és oldalát is. Miután a vízelvezetõ árok és a járda között minimális, egy-másfél méter a távolság, szükség van korlát elhelyezésére is – magyarázta a városatya, mert így balesetveszélyes, sõt életveszélyes is. Arra kérte Cseresnyés Péter polgármestert, tegye meg a szükséges intézkedéseket ennek érdekében, és helyeztessen ki a 30-40 méteres járdaszakaszra korlátot addig, amíg nem történik baleset.
Jerausek István felvetésére Cseresnyés Péter polgármester azt válaszolta, hogy szakmailag egyetértenek a korlát elhelyezésével és támogatják a megépítését. A megvalósításához a polgármesteri hivatal megvizsgálja a pénzügyi lehetõségeket. Amennyiben a szükséges forrás a 2013. évi költségvetésben rendelkezésre áll, akkor a kivitelezés még idén elvégezhetõ. Ha erre nem kerülhet sor, akkor a kérést a 2014. évi költségvetés elõkészítése során fogják figyelembe venni.
 

B.E.



2013-12-08 14:07:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül