Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894123    








Honlapkeszites

A képviselõtestület véleményezte az intézményvezetõ-helyettesi pályázatokat

A közgyûlésen megszavazták a köznevelési intézményvezetõ-helyettesi pályázatok véleményezésérõl szóló javaslatot, így elfogadták a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Nagykanizsai Tankerületének intézményvezetõ-helyettes munkakörére benyújtott pályázatotokat.


A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ pályázatot írt ki hat intézményben egy-egy, míg a Batthyány Lajos Gimnázium esetén két intézményvezetõ-helyettesi munkakör betöltésére. A köznevelési törvény értelmében városunk önkormányzata a benyújtott igazgatói pályázatokat véleményezte és elfogadta.
Ennek értelmében javasolják Kele Lászlónét, a Kiskanizsai Általános Iskola, Gyana Sándornét, a Rozgonyi Úti Általános Iskola, Szalainé Berta Magdolnát, a Nagykanizsai Kõrösi Csoma Sándor Általános Iskola, Dominikné Papp Editet, a Hevesi Sándor Általános Iskola, Héderné Kalamár Katalint, a Zrínyi Miklós – Bolyai János Általános Iskola, Novinics Kárment, a Farkas Ferenc Zene- és Aranymetszés Alapfokú Mûvészeti Iskola, Katona Noémit és Piriti Jánost pedig a Batthyány Lajos Gimnázium intézményvezetõ-helyettesi munkakörének betöltésére.

V.M.



2013-12-10 11:18:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül