Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893908    








Honlapkeszites

Újabb fejlesztés a Keleti városrészben

Régóta tartó problémát oldott meg városunk önkormányzata a Munkás utca 5-7 társasházaknál, ahol a parkoló utak kikötésével mintegy 5 millió forint értékû fejlesztés valósult meg.


Már nem jelent gondot sem a parkolás, sem az autók ki- és behajtása a lakótelepen, igaz, hogy mindehhez Bizzer András közbenjárása is szükségeltetett. A Keleti városrész önkormányzati képviselõjét a Munkás utcában élõ lakók keresték fel a problémájukkal, hogy nehézséget jelent(ett) számukra a gépjármûvel történõ zavartalan közlekedés a házak közvetlen közelében. Bizzer András minderrõl személyesen is meggyõzõdött, és a városvezetéshez fordult segítségért, biztosítsanak anyagi támogatást a parkoló kikötésére. Mindez meg is történt, sõt, még a szükséges munkálatok is elkészültek decemberben, melyek során a szegélyeket elbontották, majd a járdaszakaszt süllyesztették le, illetve a növényzetet is meg kellett ritkítani azért, hogy az autósok jobban beláthassák az útkeresztezõdést.
A fejlesztések sorozata a Keleti városrészben azonban nem reked meg ennél a pontnál, ugyanis Bizzer András lapunknak elárulta, hogy a Munkás utcai társasházaknál további parkolók kialakításához megpróbál anyagi támogatást szerezni.
Egyébként a már említett városrészben nem ez volt az egyedüli beruházás az elmúlt három évben, hiszen – többek között - a Hevesi ABC és a Hevesi Óvoda között új járdaszakasz, a Hevesi Iskolában pedig egy teljesen új sportpálya épült, és még egy játszótér köré is sikerült védõkerítést felhúzni.


Sz.Zs.



2014-01-06 13:29:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül