Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892730    








Honlapkeszites

A világ legjobbjai között a hévízi Lotus Therme Hotel

Immár egymás után negyedik alkalommal került a világ legjobb 99 szállodája közé a hévízi Lotus Therme Hotel & Spa, a HolidayCheck.de által kiosztott HolidayCheck Award 2014 díj jóvoltából.


A német ajkú utazóközönség legnagyobb utazási portáljának látogatói értékelései alapján a hévízi ötcsillagos hotel a korábbi „Az ország legnépszerûbb szállodája” és a „Párok által legkedveltebb szálloda” címek után, 2012. után immár másodszor, „Az ország legjobb szállodája” címet nyerte el. Vendégei a maximálisan adható hatból 5,5 pontra értékelték és egészen kimagasló, 97 százalékos továbbajánlási rátával jutalmazták a szállodát és annak exkluzív szolgáltatásait.
A szállásértékelõ és foglalást segítõ honlap oldalain - ahol számos izgalmas ajánlat mellett elsõ kézbõl származó leírásokat, értékeléseket, fényképes beszámolókat találhatunk - a véleményeket azok az utazók írják, akik már igénybe vették az adott szállást. A portál mûködtetõi hangsúlyozottan nagy figyelmet fordítanak arra, hogy az egyes értékeléseket ne lehessen manipulálni, így azok valóban a szállóvendégek benyomásait tükrözik, akik 2013-ban több mint 980 ezer értékelést írtak a HolidayCheck oldalaira.
Az egyes pontszámok több részbõl állnak össze. A látogatók nem csak a hotelek kinézetét, környezetét, a szobák felszereltségét értékelik, de külön véleményezik a gasztronómiai kínálatot, a személyzet kedvességét és a szolgáltatások színvonalát is. Utóbbira a hévízi Lotus Therme kifejezetten magas, 5.8-as pontszámot kapott, de kimagaslónak ítélték a vendégek a hotel magyar és nemzetközi specialitásokat felvonultató konyháját is, a Corvinus Étterem és a Shali Mar Bár gazdag választékát. A pozitív értékelések során a szavazók külön kiemelték a barátságos személyzetet, a könnyû be- és kijelentkezést, az idegen nyelvek magas fokú ismeretét és a szálloda egészére jellemzõ tisztaságot.
A Lotus Therme a rangos nemzetközi elismerés mellett egy hazai díjat is begyûjtött nemrégiben, hiszen a Szállásvadász.hu honlap szavazói a „Kitûnõ szálláshely” címmel jutalmazták a zalai fürdõváros wellness szállodáját.
Minden hotel számára nagyon fontos a vendégek visszajelzése, hiszen ezek az értékelések jól mutatják mennyire sikerült megfelelni a velük szemben támasztott igényeknek, illetve melyek azok a pontok, ahol esetlegesen további fejlesztésre van szükség, hogy a látogatók még kellemesebben érezzék magukat.
 

TC&C - Kanizsa



2014-01-08 03:33:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül