Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56895028    








Honlapkeszites

Az Erzsébet-program pályázatainak benyújtásánál segít az önkormányzat

Idén már harmadik alkalommal indult az Erzsébet-program, mely újdonsága, hogy ezúttal az üdülési lehetõségen túl fürdõbelépõkre is jogosít a kiírás, mely az országban jelenleg 60, megyénkben pedig 5 fürdõhelyszínen vehetõ igénybe. Ezen pályázatok elkészítésében és beadásában nyújt segítséget az önkormányzat Idõsügyi Tanácsa.


A szociális üdülési vagy fürdõbelépõ pályázatra azon nyugdíjasok jelentkezhetnek, akik öregségi nyugellátásban részesülnek, 60. életévüket betöltötték már és rendszeres havi teljes összegû ellátásuk nem haladja meg a 147.000 Ft-ot, valamint további adóköteles jövedelemmel nem rendelkeznek. A pályázat benyújtásakor csatolni kell a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által a pályázó nevére kiállított 2013. évi, havi nyugellátás megállapítását tartalmazó igazolást, valamint az adóazonosító jelet is, így kérik, ezeket mindenki vigye magával.
Az adminisztrációs tevékenységet a polgármesteri hivatal Erzsébet tér felõl nyíló ügyfélszolgálati helyiségében végzik január 21-én, 23-án, 28-án és 30-án 9-16 óra között. Telefonos ügyfélszolgálatot dr. Szabados Gyula bonyolítja, akit a 20/3990726-os érhetnek el.
– Szeretném felhívni minden nyugdíjas figyelmét, hogy vegyék igénybe ezt a lehetõséget, ugyanis az a szakmai háttér, mely lehetõvé teszi a biztos pályázat benyújtásának lehetõségét, rendelkezésre áll az önkormányzatnál. Tavaly már az Idõsügyi Tanács segítségével közel száz nyugdíjas vehetett részt az Erzsébet-program pályázatán. 2014-ben, a múlt évhez hasonlóan, a maximális támogatást biztosítani fogjuk – zárta Cseresnyés Péter polgármester.
V.M.



2014-01-14 14:58:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül