Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56895290    








Honlapkeszites

Álláspályázat a Thúry György Múzeum igazgatói beosztására

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyûlése (Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.) pályázatot hirdet a Thúry György Múzeum (székhelye: 8800 Nagykanizsa, Zrínyi u. 62.) igazgatói (magasabb vezetõ) beosztásának betöltésére

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidõs, határozatlan idejû közalkalmazotti jogviszony, az intézménynél újonnan létesített jogviszony esetén - a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény (Kjt). 21/A. § (4)-(5) bekezdéseiben foglaltak kivételével - 3 hónap próbaidõ kikötésével. A magasabb vezetõi megbízás megnevezése: igazgató. A magasabb vezetõi megbízás idõtartama: 2014. március 1-tõl 2019. február 28-ig tartó 5 év.


A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a Kjt., a 150/1992. (XI. 20.) Korm. rendelet (Vhr.) és a 2/1993. (I.30.) MKM rendelet (Min.R.) rendelkezései az irányadóak.

Ellátandó fõbb feladatok:
Gyakorolja az intézménnyel jogviszonyban álló közalkalmazottak és munkavállalók felett a munkáltatói jogokat. Szervezi, irányítja és ellenõrzi az intézmény alapító okiratában meghatározott tevékenységek ellátását. Vezetõként biztosítja az intézmény rendeltetésszerû és gazdaságos mûködését a fenntartó önkormányzat elvárásainak megfelelõen. Közremûködik a feladatkörébe tartozó testületi és polgármesteri döntések elõkészítésében és végrehajtásában.

Pályázati feltételek:

- szakirányú egyetemi végzettség és szakképzettség,
- tárgyalásszintû idegennyelv-ismeret, amelynek igazolása történhet különösen legalább államilag elismert komplex típusú középfokú nyelvvizsga-bizonyítvány vagy azzal egyenértékû okirat, a szakmai gyakorlat külföldi teljesítésérõl szóló igazolás bemutatásával,
- a végzettségnek és szakképzettségnek és egyben az intézmény alaptevékenységének megfelelõ jogviszonyban legalább öt éves szakmai gyakorlat
- kiemelkedõ szakirányú tudományos tevékenység
- cselekvõképesség,
- magyar állampolgárság, vagy külön jogszabály szerint a szabad mozgás és tartózkodás jogával rendelkezõ, illetve bevándorolt vagy letelepedett státusz,
- büntetlen elõélet,
- vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség vállalása.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
- a pályázó részletes szakmai önéletrajza,
- a pályázónak az intézmény vezetésére, fejlesztésére vonatkozó programja,
- az egyetemi (fõiskolai) végzettséget igazoló oklevél és a szakképzettséget igazoló okirat(ok) közjegyzõ által hitelesített másolata,
- tárgyalásszintû idegennyelv-ismeretet hitelt érdemlõ igazolása,
- a pályázati feltételként elõírt öt éves szakmai gyakorlat meglétének hitelt érdemlõ igazolása,
- 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány eredeti példánya a büntetlen elõélet és annak igazolására, hogy nem áll az intézményben végezhetõ tevékenység folytatását kizáró foglalkoztatástól eltiltás hatálya alatt,
- a pályázó nyilatkozatai arról, hogy
1. kinevezése esetén munkaköri (közalkalmazotti jogviszonyával és vezetõi megbízásával kapcsolatban) összeférhetetlenség vele szemben nem áll fenn.
2. a 2007. évi CLII törvény szerinti vagyonnyilatkozat tételi kötelezettséget vállalja.
3. nem áll cselekvõképességet kizáró vagy korlátozó gondnokság alatt.
4. a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul.
5. a teljes pályázati anyaga nyilvánosságra hozható, vagy bizalmasan kezelendõ oly módon, hogy csak az elbírálásban résztvevõk ismerhetik meg.
6. a pályázati eljárás során a Közgyûlés döntéshozó ülésén a napirendnek a nyilvános ülésen történõ tárgyalásához hozzájárul-e.

A pályáztató a pályázati határidõ leteltét követõen az erkölcsi bizonyítvány kivételével hiánypótlási lehetõséget nem biztosít. Az erkölcsi bizonyítványt legkésõbb a döntést elõkészítõ szakmai bizottság meghallgatásán be kell nyújtani.

A pályázat benyújtásának határideje: 2014. február 6
.

A pályázat benyújtásának módja és helye: az írásos pályázatot egy eredeti példányban Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteréhez (8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.) az alábbi jeligével kell benyújtani: „Pályázat a Thúry György Múzeum igazgatói beosztására”.
A pályázati eljárás lefolytatása, az elbírálás módja: A Kjt. és a Vhr. elõírásainak megfelelõen a pályázatokat a pályázat elõkészítõje által létrehozott döntést elõkészítõ szakmai bizottság - a pályázók személyes meghallgatásával - véleményezi. A kinevezésrõl Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyûlése, mint a kinevezési jogkör gyakorlója dönt, amelynek eredményérõl valamennyi pályázó írásban értesítést kap.A pályáztató fenntartja a jogot, hogy a pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítsa.
A pályázat elbírálásának határideje: a Közgyûlésnek a döntést elõkészítõ szakmai bizottság írásos elõterjesztését követõ soros ülése, legkésõbb 2014. február 28.

A pályázattal kapcsolatos további információ kérhetõ:

Cseresnyés Péter polgármester Nagykanizsa, Erzsébet tér 7., tel: 20/849-2301, illetve Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Mûvelõdési és Sport Osztályának vezetõje: Bagarus Ágnes Nagykanizsa, Erzsébet tér 7., tel: 20/849-2333. Az osztályvezetõ biztosítja, hogy a pályázók az intézményt megismerhessék.

A pályázati hirdetmény közzétéve:
a Nemzeti Közigazgatási Intézet (Kormányzati Személyügyi Központ) Internetes oldalán (Elérhetõ: www.kozigallas.gov.hu, www.kszk.gov.hu vagy www.nki.gov.hu Közszolgálati állásportál), Nagykanizsa Megyei Jogú Város honlapján ( www.nagykanizsa.hu ), Kanizsa Lokálpatrióta Hetilapban.



2014-01-17 11:57:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül