Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56895157    








Honlapkeszites

Álláspályázat - Humán és Hatósági Osztály Építésügyi Csoport vezetõ

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala a közszolgálati tisztviselõkrõl szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Humán és Hatósági Osztály Építésügyi csoport csoportvezetõ munkakör betöltésére.


A közszolgálati jogviszony idõtartama: határozatlan idejû közszolgálati jogviszony. Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidõ. A vezetõi megbízás idõtartama: a vezetõi munkakör határozatlan idõtartamra szól. A munkavégzés helye: Zala megye, 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7. II. emelet.
A közszolgálati tisztviselõk képesítési elõírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltõje által ellátandó feladatkörök: 1. melléklet I/4. építésügyi igazgatási feladatok - építésügyi igazgatási (hatósági) kiemelt munkakör.
A munkakörhöz tartozó fõbb tevékenységi körök: a Polgármesteri Hivatal Humán és Hatósági Osztály Építésügyi csoportjában építésügyi igazgatási (hatósági) feladatok ellátása, a csoportban dolgozó ügyintézõk munkájának operatív irányítása.
A csoport tevékenysége a vonatkozó szabályozás keretében: elsõfokú kiemelt építésügyi hatósági feladatok ellátása a vonatkozó központi jogszabályok és önkormányzati rendeletek alapján a 218/2012.(VIII.13.) Korm. rendelet 1. mellékletében meghatározott illetékességi területen. A munkakör betöltõje irányítása alá tartozó szervezeti egységek megnevezése: Építésügyi csoport.
Az irányítása alá tartozó személyek száma: 14 fõ
Jogállás, illetmény és juttatások: a jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselõkrõl szóló 2011. évi CXCIX. törvény (Kttv.), valamint Nagykanizsa MJV Önkormányzata Közgyûlésének 18/2012. (IV.04.) önkormányzati rendelete, a Polgármesteri Hivatal Szervezeti és Mûködési Szabályzata és Közszolgálati Szabályzata rendelkezései az irányadók.
Pályázati feltételek: magyar állampolgárság, cselekvõképesség, büntetlen elõélet. Fõiskola/Egyetem: Egyetemi szintû építészmérnöki vagy építõmérnöki (magasépítõ területen szerkezetépítõ szakirány) szakképzettség, fõiskolai szintû magasépítõ üzemmérnöki, építészmérnöki, építõmérnöki (magasépítõ területen szerkezetépítõ szakirány) vagy városgazdasági üzemmérnöki (ezzel egyenértékû településmérnöki) szakképzettség vagy ezekkel egyenértékûnek elismert szakképzettség; építészmérnöki alapképzési szak építész, épületszerkezeti konstruktõr vagy magasépítési szakirányán szerzett szakképzettség, vagy ezekkel egyenértékûnek elismert szakképzettség, tervezõ építészmérnöki, szerkezettervezõ építészmérnöki mesterképzési szakon, osztatlan képzésben építész mesterképzési szakon szerzett szakképzettség vagy ezekkel egyenértékûnek elismert szakképzettség. Közigazgatási vagy jogi szakvizsga, vagy a Kttv. 118. § (9) bekezdése szerinti mentesítés igazolása (ennek hiányában a pályázó nyilatkozata, hogy kinevezése esetén a kinevezéstõl számított két éven belül azt megszerzi), vagyonnyilatkozat-tételi eljárás lefolytatása, "B" kategóriás gépjármûvezetõi engedély, felhasználói szintû számítógépes ismeret.
A pályázat elbírálásánál elõnyt jelent: építésügyi vizsga, építésigazgatási szakmai gyakorlat, vezetõi gyakorlat, Kommunikációs szintû idegen nyelvtudás, ÉTDR rendszer ismerete.
A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
- A pályázó részletes szakmai önéletrajza a 45/2012. (III.20.) Korm. rend. 1. számú melléklete szerinti formában és tartalommal (www.nagykanizsa.hu / Polgármesteri Hivatal / Letölthetõ nyomtatványok / Titkárság / Önéletrajz minta szerint),
- Motivációs levél,
- Három hónapnál nem régebbi eredeti erkölcsi bizonyítvány, amely tartalmazza azt is, hogy a pályázó foglalkozástól eltiltás hatálya alatt nem áll (vagy az arra vonatkozó igazolás, hogy a pályázó a pályázata benyújtásáig az erkölcsi bizonyítványt kérelmezte),
- A pályázati feltételként elõírt iskolai végzettséget, szakképesítést, vizsgát tanúsító okirat másolata,
- A pályázó által a pályázatban hivatkozott szakmai, vezetõi gyakorlat hitelt érdemlõ igazolása,
- A pályázó arra vonatkozó nyilatkozatai, hogy nem áll cselekvõképességet kizáró vagy korlátozó gondnokság alatt, kinevezése esetén alkalmazási tilalom vagy munkaköri összeférhetetlenség a Kttv. 84-85. és 87. §-ai és a 343/2006.(XII.23.) Korm. rend. 8. § -a alapján vele szemben nem áll fenn; illetõleg nem áll hivatalvesztés fegyelmi büntetés hatálya alatt, amely miatt közigazgatási szervnél nem alkalmazható, a 2007. évi CLII tv. szerinti vagyonnyilatkozat tételi kötelezettséget vállalja, hozzájárul a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggõ kezeléséhez.
A munkakör betöltésének idõpontja: 2014. április 1.
A pályázat benyújtásának határideje: 2014. február 21.
A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt dr. Gyergyák Krisztina jegyzõ nyújt a +36-20-849-2307-es telefonszámon.
A pályázatok benyújtásának módja: postai úton, a pályázatnak Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala címére történõ megküldésével (8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.) vagy személyesen, dr. Gyergyák Krisztina jegyzõnél, Zala megye, 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7. I. emelet 9. ajtó.
Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplõ azonosító számot: 2/62/2014., valamint a munkakör megnevezését: Építésügyi csoport vezetõ.
A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje: a pályázati határidõ leteltét követõen - az erkölcsi bizonyítvány kivételével - hiánypótlásra nincs lehetõség. A kinevezést megelõzõen a pályázó személyes meghallgatására sor kerül. Az érvényes erkölcsi bizonyítvány eredeti példányát legkésõbb a személyes meghallgatáskor be kell nyújtani. A döntésrõl a pályázók írásban értesítést kapnak. A pályáztató fenntartja a jogot, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa.
A pályázat elbírálásának határideje: 2014. március 17.
A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ: a kinevezés hat hónap próbaidõ kikötésével történik. A munkakör ellátásához a 487/2013. (XII.17.) Korm. rend. 4. § (4) bekezdésében foglalt építésügyi vizsga kötelezettségnek 2014. december 31-ig eleget kell tenni. A munkáltatóval kapcsolatban további információ a www.nagykanizsa.hu honlapon szerezhetõ.
A pályázati hirdetmény közzétéve: a Nemzeti Közigazgatási Intézet Internetes oldalán (Elérhetõ: www.nki.gov.hu közszolgálati állásportál), és Nagykanizsa MJV honlapján (www.nagykanizsa.hu).



2014-01-25 07:20:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül