Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893899    








Honlapkeszites

Álláspályázat - Humán és Hatósági osztály vezetõ

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala a közszolgálati tisztviselõkrõl szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet a Humán és Hatósági Osztály osztályvezetõ munkakör betöltésére.


A közszolgálati jogviszony idõtartama: határozatlan idejû közszolgálati jogviszony. Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidõ. A vezetõi megbízás idõtartama: a vezetõi munkakör határozatlan idõtartamra szól. A munkavégzés helye: Zala megye, 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.
A közszolgálati tisztviselõk képesítési elõírásairól szóló 29/2012. (III.7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltõje által ellátandó feladatok: 1. melléklet I/1. Belügyi igazgatási feladatok, I/4. Építésügyi igazgatási kiemelt feladatok, I/13. Közterület-felügyelõi feladatok, I/15. Kulturális és közoktatási igazgatási feladatok, I/18. Szociális igazgatási feladatok ellátását végzõ osztály vezetése.
A munkakörhöz tartozó fõbb tevékenységi körök: a Polgármesteri Hivatal Humán és Hatósági Osztály osztályvezetõi feladatainak ellátása, ennek keretében a humánigazgatási, általános közigazgatási, elsõfokú kiemelt építésügyi és közterület felügyeleti tevékenységek ellátásának irányítása a csoportvezetõk operatív közremûködésével.
A munkakör betöltõje irányítása alá tartozó szervezeti egységek megnevezése: Humán és Hatósági Osztály: Humánigazgatási csoport, Közigazgatási csoport, Építésügyi csoport, Közterület Felügyelet (csoport). Az irányítása alá tartozó személyek száma: 60 fõ.
Jogállás, illetmény és juttatások: a jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselõkrõl szóló 2011. évi CXCIX. törvény (Kttv.), valamint Nagykanizsa MJV Önkormányzata Közgyûlésének 18/2012. (IV.04.) önkormányzati rendelete, a Polgármesteri Hivatal Szervezeti és Mûködési Szabályzata és Közszolgálati Szabályzata rendelkezései az irányadók.
Pályázati feltételek: magyar állampolgárság, cselekvõképesség, büntetlen elõélet, Fõiskola/Egyetem: a 29/2012. (III.7.) Korm. rendelet 1. melléklet I/1. Belügyi igazgatási feladatok, I/4. Építésügyi igazgatási kiemelt feladatok, I/13. Közterület-felügyelõi feladatok, I/15. Kulturális és közoktatási igazgatási feladatok, I/18. Szociális igazgatási feladatok ellátására az I. besorolási osztályban meghatározott iskolai végzettségek vagy szakképzettségek valamelyike, közigazgatási vagy jogi szakvizsga, vagy a Kttv. 118. § (9) bekezdése szerinti mentesítés igazolása (ennek hiányában a pályázó nyilatkozata, hogy kinevezése esetén a kinevezéstõl számított két éven belül azt megszerzi), vagyonnyilatkozat-tételi eljárás lefolytatása, felhasználói szintû számítógépes ismeret.
A pályázat elbírálásánál elõnyt jelent: jogász szakképzettség, közigazgatási szakmai gyakorlat, vezetõi gyakorlat.
A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
- A pályázó részletes szakmai önéletrajza a 45/2012. (III.20.) Korm. rend. 1. számú melléklete szerinti formában és tartalommal (www.nagykanizsa.hu / Polgármesteri Hivatal / Letölthetõ nyomtatványok / Titkárság / Önéletrajz minta szerint),
- Motivációs levél,
- Három hónapnál nem régebbi eredeti erkölcsi bizonyítvány, amely tartalmazza azt is, hogy a pályázó foglalkozástól eltiltás hatálya alatt nem áll (vagy az arra vonatkozó igazolás, hogy a pályázó a pályázata benyújtásáig az erkölcsi bizonyítványt kérelmezte),
- A pályázati feltételként elõírt iskolai végzettséget, szakvizsgát tanúsító okirat másolata,
- A pályázó által a pályázatban hivatkozott szakmai, vezetõi gyakorlat hitelt érdemlõ igazolása,
- A pályázó arra vonatkozó nyilatkozatai, hogy nem áll cselekvõképességet kizáró vagy korlátozó gondnokság alatt, kinevezése esetén alkalmazási tilalom vagy munkaköri öszszeférhetetlenség a Kttv. 84-85. és 87. §-ai alapján vele szemben nem áll fenn; illetõleg nem áll hivatalvesztés fegyelmi büntetés hatálya alatt, amely miatt közigazgatási szervnél nem alkalmazható, a 2007. évi CLII tv. szerinti vagyonnyilatkozat tételi kötelezettséget vállalja, hozzájárul a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggõ kezeléséhez.
A munkakör betöltésének idõpontja: 2014. április 1.
A pályázat benyújtásának határideje: 2014. február 21.
A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt dr. Gyergyák Krisztina jegyzõ nyújt a +36-20-849-2307-es telefonszámon.
A pályázatok benyújtásának módja: postai úton, a pályázatnak Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala címére történõ megküldésével (8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.) vagy személyesen, dr. Gyergyák Krisztina jegyzõnél, Zala megye, 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7. I. emelet 9. ajtó. Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplõ azonosító számot: 2/60/2014., valamint a munkakör megnevezését: Humán és Hatósági Osztály vezetõ.
A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje: a pályázati határidõ leteltét követõen - az erkölcsi bizonyítvány kivételével - hiánypótlásra nincs lehetõség. A kinevezést megelõzõen a pályázó személyes meghallgatására sor kerül. Az érvényes erkölcsi bizonyítvány eredeti példányát legkésõbb a személyes meghallgatáskor be kell nyújtani. A döntésrõl a pályázók írásban értesítést kapnak. A pályáztató fenntartja a jogot, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa.
A pályázat elbírálásának határideje: 2014. március 17.
A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ: a kinevezés hat hónap próbaidõ kikötésével történik. A munkáltatóval kapcsolatban további információ a www.nagykanizsa.hu honlapon szerezhetõ.
A pályázati hirdetmény közzétéve: a Nemzeti Közigazgatási Intézet Internetes oldalán (Elérhetõ: www.nki.gov.hu közszolgálati állásportál), és Nagykanizsa MJV honlapján (www.nagykanizsa.hu).



2014-01-25 06:55:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül