Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56895137    








Honlapkeszites

Pályázati felhívás gyerekeknek

Az Országos Rendõr-fõkapitányság - Országos Balesetmegelõzési Bizottság rajzpályázatot hirdet a 3-tól 6 éves, a 7-tõl 10 éves és a 11-tõl 15 éves korosztály számára „Biztonságos közlekedés gyerekszemmel”  címmel.

A rajzok témája: a rendõrök munkája és a baleset-megelõzés, illetve hogyan látják a gyerekek a rendõröket az utakon és a mindennapi közlekedésben, valamint a biztonságos közlekedés. A pályamûveket A/4-es vagy A/3-as méretben küldhetik be, amelyek készülhetnek grafittal, színes ceruzával, zsírkrétával, linoval, tussal, temperával, olajjal, diópáccal vagy szénrajzzal is. A beküldési határidõ: 2014. április 4. (péntek).


Az elkészült rajzok hátoldalára kérjük, hogy olvashatóan írják rá a gyermek nevét, életkorát, címét és az oktatási intézmény nevét.

A beküldött mûvek közül a megyei zsûri mindhárom kategóriában a legjobb 5 alkotást az Országos Rendõr-fõkapitányság - Országos Balesetmegelõzési Bizottságához küldi tovább az országos megmérettetésre, ahol a díjazott alkotásokat be is mutatják.

Az alkotásokat korosztályonként értékelik és jutalmazzák. A legsikeresebb mûvek alkotói kerékpárt és tárgyjutalmat nyernek.

A pályázati anyagokat a Zala Megyei Rendõr-fõkapitányság Megyei Balesetmegelõzési Bizottság 8900 Zalaegerszeg, Balatoni út 4. számra várják.

ZMRFK


 



2014-01-29 11:54:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül