Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949376    








Honlapkeszites

„Isten éltesse Tüttõ Istvánt”

Egykori munkatársai és barátai köszöntötték 70. születésnapja alkalmából Tüttõ Istvánt, mint az „eddigi legsikeresebb nagykanizsai polgármestert, illetve alpolgármestert.”


- A helyeik nagy többsége mind a mai napig tiszteli az ünnepeltet: õ az az ember, aki szerethetõ volt polgármesteri tevékenysége alatt és után – e gondolatokkal fejezte ki tiszteletét az egykori városvezetõ elõtt Böröcz Zoltán, az MSZP Nagykanizsai Szervezetének elnöke. Az egyik helyi vendéglátó-egységben megtartott születésnapi összejövetelen maga az ünnepelt is szót kért.
- Én arra emelem a poharamat, hogy továbbra is jó erõben, egészségben folytathassuk azt a munkát, amit közösen együtt elkezdtünk… - így Tüttõ István, majd sok más mellett felelevenítette polgármesteri ciklusának egy-egy momentumát is.
- Nekem a város sorsa mindig fontos volt, csakúgy, mint a jelenlévõknek. Viszont úgy érzem, most olyan lehetõségeket szalasztunk el folyamatosan, amik nem térnek vissza többé. Éppen ezért meg kellene oldani, hogy ne haveri alapokon mûködjenek a dolgok. Függõben is van sok minden, elég csak a kaposvári elkerülõt említeni, ami például 2004 óta „épül” – mondta „értékelõjében” a korábbi polgármester, a pezsgõs koccintást, a születésnapi torta felszeletelését és az ünnepi vacsorát megelõzõen.

Sz.Zs.



2014-02-12 08:11:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül