Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56948689    








Honlapkeszites

Az Alpok –Adria Turisztikai Vásáron képviseltette magát az „5 Postakocsi” projekt

A Szlovénia-Magyarország Határon Átnyúló Együttmûködési Program 2007-2013 „5 Postakocsi” Térségi, innovatív turisztikai fejlesztési program képviseltette magát az Alpok-Adria Nemzetközi Turisztikai Vásáron Ljubljanában.

A projekthez csatlakozott szolgáltatók közül páran részt is vettek a rendezvényen, közülük többen saját készítésû termékeiket is bemutatták a szlovén nagyközönségnek, akik szívesen kóstolták a helyi specialitásokat.


A személyesen meg nem jelent több száz 5 Postakocsi turisztikai szolgáltató a programcsomagokat tartalmazó „Határmenti élmények, határtalan kalandok” címû kiadványban és az 5 Postakocsi projektterületét és szolgáltatóit felvonultató turisztikai térképen szerepelve képviseltették magukat. A projekt munkatársai beszámolója alapján ezen brosúrák iránt nagy volt az érdeklõdés, mint ahogy az 5 Postakocsi kedvezménykártyák iránt is, melyekkel a csatlakozott szolgáltatóknál vehetõ igénybe különféle kedvezmény. Az eredményes ljubljanai 4 napos vásár után az 5 Postakocsi projekt legközelebb hazánkban, a február 27-március 2 között Budapesten megrendezésre kerülõ Utazás 2014 kiállításon promótálja a turisztikai projektet és a szlovén-magyar határmenti térség szépségeit, turisztikai szolgáltatóit.

Kanizsa



2014-02-12 11:56:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül