Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56891899    








Honlapkeszites

Versenyképesebb jövõ
„Versenyképesebb jövõ” – A korszerû szakképzés megalapozása Nagykanizsán és térségében Térségi Integrált Szakképzõ Központ létrehozásával címen tartott konferenciát a Nagykanizsa és Térsége TISZK november 4-én, kedden a Medgyaszay Házban.

A konferencia programjai között szerepelt a szakképzés fejlesztési stratégája és az iskolarendszerû szakképzés szakmai, szerkezeti átalakulása.

Szabó Leventéné a SAVARIA TISZK ügyvezetõ igazgatója mintát adott a KANIZSATISZK-nek, beszélt a szombathelyi központ múltjáról, jelenérõl és a jövõbeli tervekrõl. Kiemelten fontos fejlesztési területnek tartja a tanuló-szülõ támogató rendszert, a felnõttképzési intézmény kialakítását, illetve a marketing és a kommunikáció magasabb szintre emelését.
A Nyugat-Dunántúli régióban jelenleg hét TISZK létezik, közöttük érvényesül a regionális együttmûködés. Tizenkét alapító taggal létrehozták a TISZK-ek Országos Egyesületét, amely szakmai és érdekképviseleti szervezetként mûködik.
A KANIZSATISZK létrehozásáról Mérksz Andor ügyvezetõ igazgató és Faragó Zsolt szakmai vezetõ adtak tájékoztatást a jelenlevõknek.
S.E.


2008-11-06 09:21:08


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül