Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894121    








Honlapkeszites

„Szervezetfejlesztés Nagykanizsa Város Önkormányzatánál” – KÉRDÕIV

Tisztelt nagykanizsai Polgárok!

Tisztelettel felkérjük Önt, hogy egy sikeres pályázati projekt keretében kérdõív kitöltésével legyen közvetlen részese annak a törekvésünknek, hogy városunk tovább fejlõdjön, komfortosabb és élhetõbb legyen! A kérdõív elektronikusan megtalálható a www.nagykanizsa.hu és a www.kanizsaujsag.hu honlapokon, illetve kitöltve személyesen leadható Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának portáján elhelyezett gyûjtõládába.

Köszönjük segítõ közremûködésüket!


A kérdõív fontos eszköze a „Szervezetfejlesztés Nagykanizsa Város Önkormányzatánál” címû, ÁROP-1.A.5-2013-2013-0068 azonosító számú projekt keretében folyó munkának, hasznos információkkal szolgálva a helyi közigazgatás és a város fejlesztéséhez.

A kérdõíves felmérés a „Szervezetfejlesztés konvergencia régiókban lévõ önkormányzatok számára” tárgyú az ÁROP-1.A.5-2013 kódszámú Államreform Operatív Program keretében történik az Európai Unió Európai Szociális Alap társfinanszírozásával.

A felmérés célja a városunkban és a kistérségében élõk közszolgáltatásokkal kapcsolatos elégedettségérõl való tájékozódás és igényeinek felmérése, a település fejlesztésével kapcsolatos aktuális igényei és javaslatai összegyûjtése, valamint ezek összesítõ értékelése a közszolgáltatásokkal kapcsolatos elégedettségrõl, a városi közszolgáltatások jövõbeli összehangolásának és fejlesztésének lakosság által kívánatos irányáról.

Fentiek érdekében a kérdõívet az alábbi struktúrában állítottuk össze:

I. KÉRDÕÍV A POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZSZOLGÁLTATÁSAIRÓL
II. KÉRDÕÍV AZ ÖNKORMÁNYZAT KÖZSZOLGÁLTATÁSAIRÓL

A válaszok értékelését követõen, a felmérés eredményeként, a szükséges intézkedések megtételével javulhat a közszolgáltatások minõsége, továbbá a reális igények és hatékonyságnövelõ javaslatok a város településfejlesztési tervébe beépítésre kerülhetnek.

A kérdõíves felmérésre 2014. március 31-igsor. A kérdõíves felmérés 2014 novemberébenmegismétlésre kerül. Együttmûködésére mindenképpen számítunk, hiszen a helyi lakosság és gazdasági szereplõk tapasztalatai, elképzelései, ismeretei nélkül nem lehet teljes városunk és kistérsége közszolgáltatásainak továbbfejlesztése, vagy szükség szerinti megújítása.


Kérem, hogy a kérdõív kitöltésével munkánkat segíteni szíveskedjen.


Nagykanizsa, 2014. március 10.


Dr. Gyergyák Krisztina jegyzõ

Cseresnyés Péter  polgármester

Részletes tájékoztató ide kattintva.



2014-03-26 10:35:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül