Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56895499    








Honlapkeszites

Vasárnap kezdõdik a nyári idõszámítás, változás néhány vonat közlekedési rendjében

A hétvégén kezdetét veszi a nyári idõszámítás, ezért szombatról vasárnapra virradó éjszaka az órákat kettõ óráról háromra kell állítani. A vonatok menetrendje emiatt egy vonat kivételével nem módosul, azonban a hajnali idõszakban induló és már úton lévõ 6 belföldi és 17 nemzetközi vonat közlekedési rendjét érinti a változás.

Belföldön egy Budapestrõl Szobra, Budapestrõl Szolnokra, Debrecenbõl Budapestre, Budapestrõl Debrecenbe, Debrecenbõl Nagykerekibe és egy Lajosmizsérõl Budapestre közlekedõ vonat az érintett. Nemzetközi viszonylatban egy-egy Budapestrõl Brassóba, Bukarestbe, Zürichbe, Berlinbe, Varsóba, Krakkóba, Münchenbe, Belgrádba, Moszkvába induló vonat, valamint ezek Budapestre érkezõ vonatpárjai, és több Moszkvából érkezõ nemzetközi gyorsvonat közlekedik az óraátállítás ideje alatt.


Az érintett vonatok menetrendjérõl, indulási és érkezési idõpontjairól részletes információ a MÁV-START honlapján a www.mav-start.hu oldalon található, valamint a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon a 06 (40) 49 49 49-es telefonszámon is kérhetnek felvilágosítást az érdeklõdõk.

MÁV-START Zrt.



2014-03-28 08:31:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül