Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56895088    








Honlapkeszites

Húsvéti forgalmirend változás a vasúton

A húsvéti ünnepre való tekintettel változik a vonatok közlekedési rendje. Az utasforgalmi igények megfelelõ kiszolgálása érdekében április 20-án, vasárnap ünnepnapi április 21-én, hétfõn vasárnapi menetrend lesz érvényben.

Április 24-én, csütörtöktõl már a megszokott menetrend szerint közlekednek a vonatok. Az ünnep alatt várható utasforgalmi igényekhez igazodva a vasúttársaság az összes rendelkezésére álló, üzemképes jármûvét felhasználja a szerelvényekben, továbbá ahol az utasforgalom indokolja, ott a vonatok egy vagy több kocsival megerõsítve közlekednek.


A pénztárak elõtti sorban állás elkerülése érdekében javasolja a vasúttársaság az utasainak, hogy a menetjegyüket váltsák meg elõvételben, illetve vegyék igénybe az internetes jegyvásárlás, továbbá az otthoni menetjegynyomtatás lehetõségét a www.mav-start.hu weboldalon keresztül.
A módosított közlekedési rendet a közforgalmú menetrendkönyv és az ELVIRA internetes keresõ is tartalmazza. Bõvebb tájékoztatás a www.mav-start.hu honlapján található, illetve a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon, a 06 (40) 49-49-49-es telefonszámon kérhetõ.

MÁV-START Zrt.
 



2014-04-16 08:18:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül