Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893988    








Honlapkeszites

Álláspályázat: Nagykanizsai Vagyongazdálkodási Zrt. - vezérigazgató

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyûlése pályázatot hirdet Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata egyszemélyes tulajdonában álló Nagykanizsai Vagyongazdálkodási Zártkörûen Mûködõ Részvénytársaság (székhelye: 8800 Nagykanizsa, Garay u. 21.) vezérigazgatói tisztségének betöltésére.


Feladat: a Polgári Törvénykönyvrõl szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) Harmadik Könyvében, a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb mûködésérõl szóló 2009. évi CXXII. törvényben, valamint a Zrt. alapszabályában az igazgatóság jogkörét is gyakorló vezérigazgatói tisztségre meghatározott feladatok ellátása.
A megbízás idõtartama, formája, díjazás: a vezérigazgatót a közgyûlés határozott idõre, 2014. július 1. naptól kezdõdõen 2019. június 30-ig tartó öt évre választja meg azzal a feltétellel, hogy a megbízási szerzõdés megkötésétõl számított 6 hónapig a feleket kölcsönösen megilleti az indokolás nélküli rendes felmondás joga, a felmondási idõ a közléstõl számított 4 hónap.
A vezérigazgatói feladatok ellátása a Ptk. megbízásra vonatkozó szabályai alkalmazásával megbízási jogviszonyban történik, a díjazást - a Zrt. Javadalmazási Szabályzatában, valamint a 2009. évi CXXII. törvényben foglaltak figyelembevételével - a Közgyûlés állapítja meg.
Pályázati feltételek: magyar állampolgárság, cselekvõképesség, büntetlen elõélet, egyetemi, fõiskolai végzettség, vezetõi gyakorlat, az alábbi területek valamelyikén eltöltött gyakorlat: vagyonkezelési, mûszaki, beruházási, pénzügyi, gazdasági területek.

A pályázatnak tartalmaznia kell a következõ dokumentumokat:
- a pályázónak a feladat ellátására vonatkozó koncepciója,
- a pályázó aláírt szakmai önéletrajza,
- a pályázati feltételként elõírt iskolai végzettséget igazoló okirat másolata,
- a pályázati feltételként elõírt vezetõi és szakmai gyakorlat hitelt érdemlõ igazolása,
- három hónapnál nem régebbi eredeti hatósági erkölcsi bizonyítvány, amely igazolást tartalmaz arra vonatkozóan is, hogy a pályázó foglalkozástól eltiltás hatálya alatt nem áll (vagy az arra vonatkozó igazolás, hogy a pályázó a pályázata benyújtásáig az erkölcsi bizonyítványt kérelmezte),
- a pályázó arra vonatkozó nyilatkozatai, hogy
- nem áll cselekvõképességet kizáró vagy korlátozó gondnokság alatt;
- vele szemben a Ptk. 3:22. § (4), 3:115. § (1) bekezdéseiben meghatározott kizárási és összeférhetetlenségi okok nem állnak fenn;
- a 2007. évi CLII. törvény szerinti vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettséget vállalja;
- más köztulajdonban álló gazdasági társaságnál betöltött vezetõ tisztségviselõi megbízás után részesül-e javadalmazásban;
- milyen díjazásra tart igényt;
- hozzájárul a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggõ kezeléséhez, a döntéshozó részérõl a pályázati eljárásban résztvevõk általi megismeréséhez;
- pályázati anyaga nyilvánosságra hozható-e;
- a pályázati elbírálás során az elõkészítõ bizottsági üléseken, illetõleg a döntéshozó Közgyûlés ülésén a napirend tárgyalása során kéri-e zárt ülés tartását.
A pályázati eljárásban pályázat benyújtási határidejének leteltét követõen - az erkölcsi bizonyítvány kivételével - hiánypótlásra nincs lehetõség. Az érvényes erkölcsi bizonyítvány eredeti példányát legkésõbb a bizottsági meghallgatáson be kell nyújtani.

A pályázat benyújtásának határideje: 2014. május 10.

A pályázat benyújtásának helye: Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesterének címezve postai úton (8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.) vagy személyesen a Polgármesteri Hivatalban ügyfélfogadási idõben, zárt borítékban kell benyújtani. A borítékra kérjük ráírni: „Nagykanizsai Vagyongazdálkodási Zrt. vezérigazgatói pályázat”.
A pályázat elbírálásának módja és határideje:
A határidõben benyújtott pályázatokat a Városfejlesztési- és Üzemeltetési Bizottság a pályázók meghallgatásával véleményezi, és javaslatot tesz a díjazásra. A pályázat elbírálására vonatkozó elõterjesztést - a pályázók meghallgatása nélkül - az Ügyrendi, Jogi és Közrendi Bizottság is megtárgyalja. A döntést a Közgyûlés a bizottsági vélemények ismeretében, a pályázók meghallgatásával várhatóan a 2014. májusi soros ülésén hozza meg. A döntéshozó fenntartja a jogot, hogy a pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítsa.
A pályázattal kapcsolatban információ: a pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás személyesen vagy telefonon (tel.: 06-20-849-2301) Cseresnyés Péter polgármestertõl kérhetõ.
A pályázati felhívás közzétételének helye: Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzatának honlapja (www.nagykanizsa.hu), Kanizsa Lokálpatrióta Hetilap.



2014-04-18 09:06:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül