Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893375    








Honlapkeszites

Megalakul a NaGESZ

A közgyûlés elfogadta a Nagykanizsai Gazdasági Ellátó Szervezet (NaGESZ) létrehozására vonatkozó javaslatot, így az önkormányzat július 1-jén költségvetési szervezetet hoz létre.


A szervezet fõbb feladatai közé tartozik jelenleg a polgármesteri hivatalban történõ intézményi pénzügyi, számviteli feladatok ellátása, az önkormányzat által mûködtetésre átvett köznevelési intézmények technikai személyzetének munkáltatása és az intézményi mûködtetés feltételeinek biztosítása, az intézményi közfoglalkoztatás szervezése és az intézmények mûszaki karbantartási feladatainak az ellátása.
A NaGESZ igazgatói beosztására benyújtott pályázatok véleményezésére háromtagú szakértõ bizottságot hoznak létre, mely véleményezi a beérkezett pályázatokat. A bizottság írásbeli véleményének polgármesterhez történõ leadását követõen a bizottság külön intézkedés nélkül megszûnik. A bizottság feladatainak ellátásával a közgyûlés Dénes Sándor alpolgármestert, Bene Csaba pénzügyi bizottsági elnököt és Kunics György gazdálkodási osztályvezetõt bízta meg.

V.M.



2014-04-19 03:29:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül