Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56948797    








Honlapkeszites

A Partnerség éve a postánál
A Magyar Posta Zrt. Nyugat-magyarországi Területi Igazgatósága Nagykanizsán tartotta hagyományos partnertalálkozóját. A társaságnál a 2008-as esztendõ a Partnerség Éve. Ez évi munkájukban kitüntetett szerepet kapott az a törekvés, hogy tudásuk legjavát adva kölcsönösen sikeres együttmûködést alakítanak ki a partnereikkel. A kanizsai partnertalálkozóra szórakoztató mûsorral és kötetlen beszélgetéssel várták azokat az ügyfeleiket, akik naponta rájuk bízzák küldeményeik célba juttatását.

A megjelenteket, közöttük Gulyás Ernõt, a Nyugat-magyarországi Területi Igazgatóság igazgatóját és Zsuppán Géza igazgatóhelyettest Iszakné Kolcsár Elvira, a nagykanizsai körzeti posta vezetõje köszöntötte.

Az idei év eredményeirõl és a jövõ évi tervekrõl Gulyás Ernõ igazgató többek között elmondta: igyekeznek kezet nyújtani a postára betérõ magán és közületi ügyfeleknek többek között azzal is, hogy a posták közönségterét átalakítják, átalakították. A levélszekrények cseréje is megtörtént Nagykanizsán. A bankpultokat leszerelik, hogy közvetlen kapcsolatot tudjanak teremteni a hozzájuk betérõkkel, akiket több mint száz szolgáltatással várnak. Városunkban 176 embernek ad munkát a Magyar Posta. Összesen 22824 címhelyük van, amit a negyvennyolc kézbesítõ naponta felkeres, és ezen az úton mintegy ötszáznegyven kilométert tesznek meg.
A partnertalálkozó derûs hangulatáról Nádas György és Gergely Róbert gondoskodott zenés, szórakoztató mûsorral.


2008-11-24 09:28:38


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül