Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892314    








Honlapkeszites

Fideszes javaslatra lemondtak a Zalaispa Zrt. vezetõi a tiszteletdíjukról
A múlt hét közepén együttesen megtartott Zalaispa Zrt. Felügyelõbizottsági és Igazgatósági alakuló ülésen – fideszes javaslatra – a tisztségviselõk lemondtak felügyelõbizottsági és igazgatósági megbízatásuk után járó tiszteletdíjukról – tájékoztatott hétfõn a Fidesz frakció.

Az Igazgatóság esetében a fejenként 480 ezer forintos éves tiszteletdíjról Keszthely alpolgármestere, Pálinkás Róbert javaslatára mondott le a hét tagú Igazgatóság és a hat tagú Felügyelõbizottság.

A javaslatot Pálinkás Róbert azzal indokolta, hogy a nehéz gazdasági helyzetben önmérsékletet kell tanúsítani és megemlítette, hogy a Fidesz ebben a szellemben törvényjavaslatot is benyújtott. Ezzel a döntéssel 7,7 millió forintot takarított meg a 281 Zala és Vas megyei települési társulás által létrehozott Zalaispa ZRt.
A Nyugat-Balaton és Zalavölgye nagytérségi hulladékgazdálkodási társulást 2002-ben hozta létre 281 település, és EU-s ISPA-pénzekbõl mintegy 8,1 milliárd Ft-os beruházással korszerû hulladékgazdálkodási rendszert valósított meg.
OS


2008-11-25 14:01:38


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül