Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894295    








Honlapkeszites

Még 20 napig pályázhatnak a kórházak a több milliós támogatásra

Akár 4 millió forint értékû mûszertámogatást is nyerhet az a gyermekek gyógyításával foglalkozó kórház, mentõállomás, vagy egyéb, az Országos Egészségügyi Pénztár által finanszírozott intézmény, amely benyújtja jelentkezését a K&H gyógyvarázs pályázati kiírására. A 11. alkalommal meghirdetett pályázat beadási határideje idén 2014. május 30.

„Még 3 hétig várjuk azoknak az OEP által finanszírozott gyermek-egészségügyi intézmények pályázatait, amelyek új mûszerekkel szeretnék hatékonyabbá tenni a gyermekek gyógyítását és megkönnyíteni saját munkájukat” – mondta el Horváth Magyary Nóra, a K&H kommunikációs ügyvezetõ igazgatója.


„Az elõzõ években átlagosan 90 jelentkezés érkezett felhívásunkra. Tapasztalataink szerint az intézmények általában az utolsó 1-2 hétben adják be jelentkezésüket, amelyet elektronikus és postai úton is el kell küldeni. Sajnos minden évben akad néhány olyan intézmény, amely kicsúszik a határidõbõl, vagy hiányos jelentkezést ad be, és nem tudja idõben pótolni a kért dokumentumokat. Így kiemelten fontos, hogy a pályázók ne az utolsó pillanatban adják fel jelentkezésüket, és a késés miatt ne essenek el a támogatás lehetõségétõl.”
A K&H gyógyvarázs program keretében 2004 óta összesen 270 intézmény részesült több mint 292 millió forint értékû támogatásban. A K&H 2013-ban 25 intézmény dolgozóinak munkáját segítette az okos döntések meghozatalában, 32, 5 millió forint értékû mûszerrel járulva hozzá a beteg gyermekek mielõbbi gyógyulásához. Az országos pályázat nyertesei között a K&H idén 20 millió forintot oszt szét, de dolgozói, ügyfél-, és partnerfelajánlásainak köszönhetõen a jelentkezõk 2014-ben is több mint 30 millió forint értékben számíthatnak korszerû berendezésekre.
Az OEP által támogatott intézmények a jelentkezési lap kitöltésével, a megfelelõ nyilatkozatok és mellékletek csatolásával pályázhatnak a mûszertámogatásra, amelyek a következõ weboldalról tölthetõ le:
https://www.kh.hu/publish/kh/hu/khcsoport/gyermekegeszsegugy.html
A dokumentumok elektronikus levél formájában is bekérhetõk a khgyogyvarazs@well.hu e-mail címrõl.



2014-05-09 10:20:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül