Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892876    








Honlapkeszites

A vállalkozásfejlesztés lehetõségeirõl

A Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara és a Benefit Line Kft. szervezésében vállalkozásfejlesztési fórumot tartottak a Vasemberház Dísztermében.


A megjelenteket dr. Polay József, a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara elnöke köszöntötte, aki elmondta, a kamarának érdeke, hogy a kis- és középvállalkozók minél jobb pozícióba kerüljenek. Ezt követõen Szabó Ferenc, a Benefit Line Kft. értékesítési igazgatója mutatta be a kft.-t és a vállalkozásfejlesztést a Benefit Card rendszerén keresztül. A rendszert országos lefedettséggel hozták létre, kimondottan a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztése és információ átadása céljából.
– A törekvésünk az volt, hogy olyan rendszert hozzunk létre, mely egyedi módon, folyamatosan látja el a vállalkozásokat információval és tanácsokkal. Célunk, hogy a szolgáltatásunk konkrét és mérhetõ bevételnövekedést hozzon, költségoptimalizációval járjon, és növelni tudják a vállalkozás hatékonyságát, valamint a cégvezetõk jussanak hozzá olyan információkhoz, melyek valódi elõnyt jelentenek számukra – hangsúlyozta az igazgató. Hozzátette, a kft. rendszerébe olyan szolgáltatókat gyûjtöttek össze, akiket el szeretnének juttatni az ország közel 450 ezer vállalkozójához. A szolgáltatási csomagba olyanok kerülhettek be, akiket korábban már leteszteltek és nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek. A fõ partnerek között említette többek között a pályázatíró, a hitelforrás finanszírozási, az üzleti megoldásokkal foglalkozó csoportokat, a vállalatirányítási rendszert, a telekommunikációs költségoptimalizálást, valamint a külföldi piacra való kijutás segítését.
Ezeken kívül szó esett az ügyvezetõ felelõsségérõl, a kötelezõ jegyzett tõkeemelésrõl, valamint a társaság vagy személy által befizetendõ adó csökkentésérõl.

V.M.
 



2014-05-14 08:53:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül