Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893415    








Honlapkeszites

Fiatal vállalkozók támogatása

A Nagykanizsai Inkubátorház pályázati tanácsadója, Cserti Csilla az elmúlt héten a „Fiatalok vállalkozóvá válását” támogató pályázati programban résztvevõ, leendõ vállalkozóknak tartott workshopot az Inkubátorházban.


Az intézményünk elindulása óta fontos missziójának tartja, hogy segítse új vállalkozások létrejöttét és ezek közül is kiemelt prioritásként kezeli a fiatalok elindulásához kapcsolódó tanácsadást. Az elmúlt év nyarán sokat emlegetett fiatalok vállalkozóvá válását támogató pályázati program mostanra ért a pályázat elõkészítõ fázisába. Januártól áprilisig a vállalkozó szellemû ifjak válogatott csapata egy képzésen vett részt, májusban benyújtották a kiíró felé az elkészített üzleti terveiket, most pedig a pályázat megnyitására várnak.

Az elmúlt héten az Inkubátorházban egy workshopon mutattuk be a résztvevõknek, hogy hogyan tudják kitölteni saját maguk a pályázat adatlapját és hogyan tudják benyújtani a pályázatot. Azért tartottuk fontosnak, hogy megmutassuk a beadáshoz kapcsolódó operatív teendõket, mert a fiataloknak minden információ rendelkezésére áll már az elkészített üzleti tervében, ami a sikeres részvétel elõfeltétele lehet. A mintegy két órás rendezvényen mindenki a saját projektjéhez kapcsolódó adatlapot tölthette ki, feltehette a projektjéhez és az elszámoláshoz kapcsolódó kérdéseit és konzultálhatott terveinek megvalósíthatóságáról.

Inkubátorház



2014-05-30 08:42:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül