Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893495    








Honlapkeszites

Bútoripari gyártóbázist épített ki a Két-Horváth Bt. Kanizsán

Bútoripari gyártóbázist épített ki a Két-Horváth Bt. Nagykanizsán, az Ipari Parkban. Az európai uniós támogatással megvalósuló fejlesztés eredményeként 14 munkahelyet teremtenek - tájékoztatta a vállalkozás ügyvezetõje az MTI-t.

Horváth András elmondta: a beruházás összköltsége csaknem 159 millió forint, amelynek 50 százalékát a Nyugat-dunántúli Operatív Program telepfejlesztési pályázatán elnyert, vissza nem térítendõ támogatásból finanszírozzák.


A beruházás keretében a már meglévõ 435 négyzetméteres csarnoképületet átalakították és a duplájára bõvítették, az épületben bútoripari gyártóbázist hoztak létre. A bútorvázépítés és -gyártás a földszinti részen kapott helyet, az elsõ emeleten kárpitos mûhelyt alakítottak ki, a második emeleten pedig a gyártásszervezéshez, irányításhoz szükséges irodák helyezkednek el.
A projektnek köszönhetõen a kisvállalkozás így már 16 embernek tud munkát adni.
Az ügyvezetõ az MTI kérdésére elmondta, évente 130-140 millió forint árbevételre számít a vállalkozás. A termékeiket jelenleg Németországban és a hazai piacon is értékesítik. A jövõben a belföldi kereskedelmet szeretnék bõvíteni elsõsorban.

MTI-Kanizsa



2014-06-03 11:41:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül