Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894172    








Honlapkeszites

FORGALMI REND-VÁLTOZÁS!

A 2014 évi III. Kanizsai Sörfesztivál és Fúvószenei Találkozó programjai miatt az alábbi útlezárások, forgalomkorlátozások és forgalmi rend változások várhatók az Erzsébet tér és környékén:

ÚTLEZÁRÁS LESZ ÉRVÉNYBEN
június 19. (csütörtök) 18:00 - június 22. (vasárnap) 05:00-ig

  • az Erzsébet tér keleti útszakaszán a Fõ út és a Rozgonyi út között, az Erzsébet tér déli útszakaszán az Ady út és a Zárda utca között a Fõ úton (a Fõ út forgalma az Ady utcába terelve a keresztezõdésnél; a Zárda utca forgalma terelésre kerül a Király út felé a Fõ út keresztezõdésénél; a Király út felõli forgalom terelése a Sabján Gy. utcába a keresztezõdésnél).
  • az Erzsébet tér nyugati útszakaszán a Fõ út és az Arany J. út között (Polgármesteri Hivatal - Bolyai Általános Iskola elõtt),
  • az Erzsébet tér északi oldalán a Rozgonyi út és a Magyar út között,
  • a Vásár utcán a Báthory utca és az Erzsébet tér között (forgalom terelése a Báthory utca felé).

Az útlezárások területére a fenti idõpontok alatt csak a lakók, a vásárosok – vendéglátósok, a fellépõk és a rendezõség tagjai hajthatnak be a rendezõk által biztosított behajtási engedéllyel.

FORGALMI REND VÁLTOZÁS LESZ ÉRVÉNYBEN
június 19. (csütörtök) 18:00 - június 22. (vasárnap) 05:00-ig a Kinizsi utca forgalmi iránya megváltozik. Az utcában az egyirányú forgalom megfordul a Rozgonyi utca és az Arany J. utca közötti viszonylaton. Az Arany J. utcában jobbra fordulási tilalom a Kinizsi utca felé, valamint a Kinizsi utcában balra fordulási tilalom az Arany J. utca felé lép érvénybe, valamint a Kinizsi utcában megállási tilalom a Rozgonyi utca felõl 50 m-en.

BUSZFORGALOM VÁLTOZÁSA
Értesítjük Tisztelt Utazóközönséget, hogy a fesztivál rendezvényei miatt:
június 19. (csütörtök) 18:00 - június 22. (vasárnap) 05:00-ig

  • lezárásra kerül az Erzsébet tér déli útszakaszán az Ady út és a Zárda utca közötti szakasza. A Dél-Zalai Áruház közelében lévõ autóbusz megállót ezen idõ alatt a járatok nem érintik, a Dél-Zalai Áruház elnevezésû buszmegállópár áthelyezésre kerül a Zrínyi utcába, az E.on székház elé.

A lezárások és forgalomkorlátozások miatti esetleges kellemetlenségekért kérjük megértésüket és türelmüket.
Kanizsa

Turizmusáért Egyesület



2014-06-13 09:01:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül