Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894775    








Honlapkeszites

Pályázat - pécsi kollégiumi férõhelyek

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata a 43/2008.(X.09.) számú helyi rendelete alapján pályázatot ír ki a pécsi felsõoktatási intézményekben tanuló nagykanizsai hallgatók számára biztosított 9 pécsi kollégiumi férõhely elnyerésére.

A pályázat benyújtásának feltételei:
A rendelet 2.§ alapján - A Pécsi Tudományegyetem 9 kollégiumi férõhelyére pályázhat az a hallgató, aki:
a.) nagykanizsai állandó lakóhellyel rendelkezik,
b.) magyar állampolgárságú,
c.) a Pécsi Tudományegyetem valamely karán államilag elismert felsõoktatási képzés keretében nappali tagozaton folytatja tanulmányait,
d.) az elsõ diploma megszerzése érdekében fõiskolai vagy egyetemi szintû alapképzésben, illetve BSc/BA vagy MSc/MA képzésben vesz részt, és
e.) a képzésre felvételt nyert és halasztással nem élt, akinek kollégiumi férõhely iránti kérelmét helyhiány miatt elutasították.


A pályázat elnyerésének feltétele: a pályázó szociális körülményei (jövedelmi viszonyok, testvérek száma, szülõk vagyoni helyzete), valamint a rendelet 1. számú mellékletében szereplõ adatlap benyújtása az abban meghatározott igazolásokkal együtt.
A pályázat benyújtásának határideje: 2014. augusztus 25.
A pályázat benyújtásának helye: Polgármesteri Hivatal Humánigazgatási csoport 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.
A benyújtott pályázatokat a szociális szakbizottság véleményezése ismeretében Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyûlése Oktatási, Kulturális, Ifjúsági és Sportbizottsága bírálja el 2013. augusztus 30-ig, döntésérõl levélben értesíti a pályázókat.
A pályázathoz csatolni kell: a fenti rendelet 1. számú mellékletében szereplõ adatlapot az abban meghatározott igazolásokkal együtt. A kollégiumi férõhely iránti kérelem elutasításáról szóló dokumentum - jelen pályázat benyújtási határidejét követõen, de legkésõbb 2014. augusztus 30-ig - pótlólag is benyújtható.
A pályázati adatlap beszerezhetõ: Nagykanizsa Megyei Jogú Város honlapjáról a http://www.nagykanizsa.hu e-ügyintézés, letölthetõ nyomtatványok, Humánigazgatási csoport oldalról letölthetõ. Bõvebb felvilágosítás kérhetõ: Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Humánigazgatási csoport (telefon: 0620/849-2334).



2014-07-09 07:41:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül