Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56895416    








Honlapkeszites

Álláspályázat - mezõõri munkakör

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Jegyzõje pályázatot hirdet mezõõr munkakör betöltésére.

Munkáltató: Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Jegyzõje. A jogviszony idõtartama: határozatlan idejû munkajogviszony. Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidõ.
A jogállás, illetmény és juttatások: a jogállásra, illetmény megállapításra és juttatásokra a munka törvénykönyvérõl szóló 2012. évi I. törvény elõírásai az irányadók.
A munkavégzés helye: Nagykanizsa Megyei Jogú Város közigazgatási területén fekvõ Szentgyörgyvári-hegy 31301-32903 hrsz. és Mórichely 30801-31172 hrsz. területe.


A munkakörbe tartozó feladatok: a fegyveres biztonsági õrségrõl, a természetvédelmi és mezei õrszolgálatról szóló 1997. évi CLIX. törvény, az egyes rendészeti feladatokat ellátó személyek tevékenységérõl, valamint az egyes törvényeknek az iskolakerülés elleni fellépést biztosító módosításról szóló 2012. évi CXX. törvény és a mezõõrök és hegyõrök szolgálati viszonyáról szóló 29/1998.(IV.30.) FM rendelet által szabályozott mezõõri feladatok ellátása.
Pályázati feltételek: magyar állampolgárság, büntetlen elõélet, valamint a 2012. évi CXX. Tv. 5. § (2) - (3) bekezdésében elõírtaknak megfelelés, cselekvõképesség, B kategóriás jogosítvány, jó egészségi és fizikai állapot.
A pályázat elbírálásánál elõnyt jelent: mezõõri vizsga, a 68/2012. (XII. 14.) BM rendeletben a rendészeti feladatot ellátó személyeknek meghatározott vizsga, helyismeret Nagykanizsa Megyei Jogú Város közigazgatási területén, rendvédelmi szervnél szerzett szakmai tapasztalat, sörétes fegyverhasználati engedély, lovagolni tudás.
A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: szakmai önéletrajz, munkatapasztalatok (eddigi munkahelyek) ismertetése, igazolása, végzettséget igazoló dokumentumok fénymásolata, fegyverhasználati engedély és jogosítvány fénymásolata, 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány, amely tartalmazza azt is, hogy a lõfegyverekrõl és lõszerekrõl szóló 2004. évi XXIV tv. 3./A §-nak megfelel, továbbá nem áll foglalkozástól eltiltás hatálya alatt. Nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a pályázat tartalmát az azt véleményezõ és elbíráló szervek megismerhetik, és hogy a pályázó a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben történõ kezeléséhez hozzájárul, nem áll cselekvõképességében teljes vagy részlegesen korlátozó gondnokság alatt.
A munkakör betölthetõségének idõpontja: a munkakör legkorábban 2014. szeptember 1. napjától tölthetõ be.
A pályázat beérkezésének határideje: 2014. augusztus 15. péntek 12:00 óra.
A pályázatok benyújtásának módja: postai úton, a pályázatnak Nagykanizsa Megyei Jogú Város Jegyzõje címére történõ megküldésével (8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.), vagy személyesen dr. Gyergyák Krisztina jegyzõnél, 8800 Nagykanizsa Erzsébet tér 7. I. emelet 9. ajtó. Kérjük a borítékon feltüntetni a „mezõõri pályázat” megjelölést.
Bõvebb felvilágosítás Bakonyi Tamástól, a Közterület-felügyelet csoportvezetõjétõl kérhetõ a 0620/8492486 telefonszámon.
A pályázat elbírálásának határideje: 2014. augusztus 29. A benyújtott pályázati dokumentáció alapján Nagykanizsa Megyei Jogú Város Jegyzõje dönt. A pályázatot kiíró fenntartja azon jogát, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa. A pályázati kiírás közzétételének helye: www.nagykanizsa.hu, Kanizsa Lokálpatrióta Hetilap.



2014-07-14 08:03:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül